Виготовлення шоколадних цукерок своїми руками – одне з найпопулярніших кондитерських захоплень останнього часу, а ще це солодкий витвір мистецтва та оригінальний подарунок для рідних і друзів. Напередодні весняного свята майстер виробничого навчання Чегодар Т.А. та викладач професійно-теоретичної підготовки Мартинюк В.О. провели для ліцеїстів групи №173 майстер-клас по виготовленню шоколадних цукерок в домашніх умовах. Тетяна Анатоліївна розповіла своїм учням цікаву історію виникнення шоколаду, пояснила як правильно працювати з ним та поділилася найсмачнішими рецептами начинок для цукерок. Віта Олександрівна продемонструвала технологію виготовлення шоколадних прикрас для торту.
Здобувачі освіти були просто у захваті від побаченого та з великим задоволенням взяли участь у виготовленні шоколадних цукерок на свій смак проявивши здібності і фантазію.
По закінченню майстер-класу учні провели дегустацію власних солодких виробів. На заході було цікаво, пізнавально, захоплююче! Дякуємо нашим педагогам!
Методист ліцею Тетяна БАРАНЮК
|