28. 02. 2019 пройшов конкурс фахової майстерності з професії Кухар.
Під час проведення першого етапу конкурсу учні виконували письмові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки «Технологія приготування їжі», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Облік, калькуляція і звітність», «Фізіологія харчування», «Охорона праці. Максимальна кількість балів за теоретичний тур – 60.
Під час другого етапу учні виконували єдине для всіх практичне завдання: приготування котлети «Дніпрянка» зі складним овочевим гарніром.
Всі учні поставилися відповідально до виконання завдань, проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння й навички з професійно-практичної підготовки. Компетентне журі у складі заступника директора з НВР Кваши Т.В., голови методичної комісії Кухар; кондитер Мартинюк В.О., майстрів виробничого навчання – Чегодар Т.А., Солянік А.В., Ганжа С.О. уважно спостерігали за роботою учасників конкурсу.
Високі результати показали Удод Діана, Безпала Марина, Просенюк Надія, Созінова Катерина , Кагдіна Ірина. Ці учні володіють міцними та глибокими знаннями, правильно та чітко використовують інвентар, проявляють ентузіазм та кмітливість під час виконання завдання. Вони творчо підійшли до оформлення та презентації готової страви. За результатами двох турів перше місце посіла Удод Діана, яка представлятиме наш ліцей обласному етапі конкурсу фахової майстерності.
Голова МК « Кухар,Кондитер» Мартинюк В.О.
|