Здобувачі освіти групи №171 під керівництвом майстра в/н Клімової Г.В. з 01 вересня опановують знання та практичні уміння кондитера ІІІ розряду. З 25 жовтня майстер та учні організували та провели декаду професії. Спочатку через колаж повідомили всім учасникам навчально-виховного процесу про свою професію, її переваги та специфічні особливості як: естетичний смак, художні здібності, ручну та механізовану роботу, а головне, про кропітку працю, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення і, найголовніше, творчого пошуку.
27 жовтня в групах І-ІV курсів здобувачі освіти провели тематичну інформацію новин, під час якої повідомляли цікаві факти з історії кондитерської справи та сучасні витвори кондитерського мистецтва, які більшість і дітей, і дорослих полюбляють.
Про сучасні технології швидкого приготування оригінальних та смачних кондитерських виробів - як печиво чурос, всі присутні на позаурочному заході 28 жовтня дізналися під час майстер-класу, проведеного Галиною Володимирівною та учнями гр.№171.
Небайдужі відвідувачі позаурочного заходу побачити та посмакували швидко приготовлене за 30 хвилин незвичне печиво чурос, рецепт якого дійшов з Іспанії в Україну. Також дізналися про нескладний рецепт його приготування в домашніх умовах, що під силу кожному.
03 листопада здобувачі освіти групи №171 під керівництвом майстра в/н Клімової Г.В., виконували адміністративний зріз знань з професійно-практичної підготовки.
Учні справилися із завданнями, у більшості продемонструвавши знання та практичні уміння з професійно-практичної підготовки на достатньому та високому рівні. Незабаром вони підуть на виробничу практику і не тільки професійна підготовка, яку вони отримали, а й уміння співпрацювати, слухати інших є гарантією правильного розуміння співрозмовника, що є запорукою успішного спілкування з роботодавцями, співробітниками та відвідувачами закладів громадського харчування, де вони проходитимуть виробничу практику.
Декада професії Кондитер ІІІ розряду добігає до кінця. Організовані та проведені заходи майстром в/н Клімовою Г.В. та здобувачами освіти групи №171 створили гарне враження, надихнувши багатьох займатися для себе і своєї сім’ї кондитерською справою.
Заступник директора з НВих.Р Людмила БАРАНЮК
|