П`ятниця, 03.05.2024, 18:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Здобувачі освіти груп 179 та 180 у присутності майстрів виробничого навчання Соляника А. О., Титомира В. А. та викладача Лахтіонова В. В. склали поетапну кваліфікаційну атестацію з професії "Тракторист машиніст с/г виробництва" категорії А1. Перший етап навчання успішно подолано - здобувачам освіти присвоєно робітничу кваліфікацію.

Бажаємо успіхів в подальшому опануванні професії!

... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: cal_mare | Дата: 13.10.2023 | Коментарі (0)

Історія розвитку професійно-технічної освіти засвідчує, що основи професійної освіти в Україні було закладено ще в часи Київської Русі, а історія Казанківського професійного аграрного ліцею розпочалася 30 червня 1963 року.

За наказом Державного комітету з професійно-технічної освіти, в якому говорилося: "...створити з 01.07.1963 року в селі Казанка Миколаївської області училище механізації сільського господарства №11. Заняття розпочати з 01.10.1963 року".

60 років… У межах людського життя – це ціла вічність, сповнена великих поривань і звершень, плідної праці, напружених, але радісних буднів, колективних свят. У межах історії – це вік поважний і солідний, який ... Читати далі »

Переглядів: 48 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.10.2023 | Коментарі (0)

В Казанківському професійному аграрному ліцеї вже не один десяток років готують водіїв транспортних засобів, і це одна з професій, попит на яку постійно зростає, однак шалений розвиток автомобільної індустрії вимагає підготовки водіїв, які керуватимуть транспортом різного виду та габариту, а наші «газони» та «зіли» вже є транспортом минулого століття, тому продовжуючи взятий директором та педагогічним колективом курс на оновлення матеріально-технічної бази, було придбано сучасний автотранспортний засіб «Сканія», про який до недавнього часу можна було лише мріяти. А сьогодні на подвір’ї нашого закладу стоїть цей красень, який спочатку доведеться опанувати майстрам виробничого навчання, а згодом і нашим здобувачам освіти!

... Читати далі »

Переглядів: 51 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.09.2023 | Коментарі (0)

Відповідно до річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області 26 вересня 2023 року проведено засідання обласної секції викладачів географії. Свій кращий досвід роботи щодо реалізації практичного спрямування викладання, використання методів та прийомів розвитку пізнавального інтересу здобувачів освіти, здатності до співробітництва під час виконання практичних робіт презентував викладач Федоренко С.М. Він також продемонстрував учасникам засідання зміст укладеного зошита для практичних робіт з географії для здобувачів освіти І курсу, який було рекомендовано до апробації у закладах області. Бажаємо Сергію Миколайовичу не зупинятися на досягнутих результатах, продовжувати підкорювати нові освітянські вершини!

Методист Тетяна БАРАНЮК ... Читати далі »

Переглядів: 49 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.09.2023 | Коментарі (0)

Щорічно, протягом вересня, в закладах освіти проводяться заходи, які присвячені безпеці дітей на проїжджій частині, адже статистика невтішно констатує, що з року у рік кількість постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах не зменшується. Отже, питання, які присвячені вивченню правил дорожнього руху є надзвичайно важливою справою, якій у Казанківському аграрному професійному ліцеї присвятили ряд заходів. В рамках тижня «Увага! Діти на дорозі!» класними керівниками та майстрами виробничого навчання разом зі своїми групами проведено виховні години «Страшна дорожня статистика», «Азбука вулиць та доріг» «Безпека пішоходів»; працювали над створенням тематичних буклетів та бюлетенів «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху»; переглядали навчальні фільми з безпеки дорожнього руху та ін.

... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.09.2023 | Коментарі (0)

1 вересня Казанківський професійний аграрний ліцей гостинно відчинив двері своїм здобувачам освіти.

Ми щиро вітаємо всіх із Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Хоча навчальний рік розпочинається в умовах воєнного стану, віримо, що завдяки викладачам, майстрам виробничого навчання, цілеспрямованим батькам, здібним та активним учням ми гідно впораємося з усіма викликами сьогодення.

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 36 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.09.2023 | Коментарі (0)

 На  виконання плану виховної роботи в ліцеї та з метою вшанування пам’яті жертв війни в Україні, загиблих у роки  Другої світової війни, організоване покладання квітів небайдужих здобувачів освіти до пам’ятника капітану Миколі Отаріну, яке очолила  Воляницька Тетяна Іванівна.  Бібліотекар ліцею повідомила про те,   як загинув командир, який з групою солдат Червоної Армії  захищав жителів Казанки у серпні 1941 року. У нерівному бою з окупантами капітан зазнав  тяжкого поранення. Був схоплений фашистами і розстріляний на одному з подвір’їв  мешканки села  Казанка, яка й захоронила тіло офіцера. По закінченню війни вдячні жителі Казанки встановили пам’ятник відважному захиснику.

... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.06.2023 | Коментарі (0)

Дільничний – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших поліцейських професій. За родом своєї діяльності ці поліцейські знаходяться найближче до проблем людей, до їх захисту та безпеки. Вже багато років дільничний інспектор Нацполіції України Олег Олексійович Бондар, який у свій час закінчив Казанківський ПАЛ, а тепер є першою інстанцією реагування при виявленні певних конфліктів та правопорушень серед здобувачів освіти ліцею. Саме до нього поспішають звертатися керівники навчальних груп, практичний психолог, заступник директора з НВих.Р, у ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Адміністратор | Дата: 18.06.2023 | Коментарі (0)

08 червня класний керівник Віктор Васильович Лахтіонов провів комунікаційний виховний захід з юнаками своєї групи за темою «Ветерани на захисті України», спрямований на формування у здобувачів освіти позитивного образу ветерана в суспільстві. Частина юнаків попередньо підготували інформаційний матеріал про військових ветеранів, які стали на захист України після повномасштабного вторгнення російських агресорів і до цього часу продовжують боротися із загарбниками.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.06.2023 | Коментарі (0)

Тема війни в Україні постійно присутня у навчально-виховному процесі ліцею. Наші ліцеїсти та педагогічні працівники разом і особисто збирають та перераховують кошти на допомогу ЗСУ, надають матеріальну допомогу. Напередодні класний керівник Коноваленко Н.М. запросила на зустріч з ліцеїстами інструктора відділення рекрутингу та комплектування 4 відділу Баштанського СПРТЦК Миколаївської області старшого сержанта Скакуна С.О..

З перших хвилин зустрічі Сергій Олександрович заполонив увагу всіх присутніх і на запитання про те, як розпочався його військовий шлях, повіврозповідь спокійно, виважено та впевнено, починаючи з перших годин і днів вторгнення російських самозванців на територію Криму 28 лютого 2014р.. В перший день, не розмірковуючи, пішов до військкомату і вже до сьогодні захищає нашу Вітчи ... Читати далі »

Переглядів: 45 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.06.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 98 99 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz