Четвер, 06.08.2020, 08:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 441
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Уроки теоретичного і виробничого навчання » Уроки теоретичного і Виробничого навчання

Розробка відкритого уроку виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер»

Тема навчальної програми: Приготування бездріжджового тіста та вироби і напівфабрикати з нього.

Тема уроку: Обрядові страви української кухні.

Мета:  а) навчальна: забезпечити засвоєння традицій українського народу; глибокого усвідомлення значення хліба в житті людини, технологія приготування обрядових став з борошна;

           б) розвивальна: формувати уміння готувати обрядові страви з борошна та сприяти розвиткові пізнавальних інтересів;

           в) виховна: виховувати любов та повагу до хліба, обрядових страв української кухні та людей праці.  

Тип уроку: формування практичних вмінь та навичок.

Місце проведення уроку: лабораторія „Кухар”.

Матеріальне забезпечення уроку: збірник рецептур, плакати, ілюстрації, рушники, інструмент та посуд, сировина.

Міжпредметні зв’язки: етнографія, українська література, історія України.

Базові поняття: шулики, жайворонки, мандрики, вареники, млинці, весільний коровай.

Концепція уроку: довести значимість обрядових страв в духовному житті українського народу та навчити готувати обрядові страви.


завантажити

Категорія: Уроки теоретичного і Виробничого навчання | Додав: Адміністратор (25.03.2014)
Переглядів: 3195 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2020
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz