Субота, 20.04.2024, 11:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 9 » Здрастуй, березень наш крилатий!
07:49
Здрастуй, березень наш крилатий!

                              Здрастуй, березень наш крилатий!

  Здрастуй, березень наш крилатий,

   Перший  місяць весни, теплий день!

 Здрастуй , Восьме березня,

свято  Всіх жінок, дівчат і пісень!

                                                              

 

 

 

 

        Цими  рядками  привітання звернулися ведучі Надія Просенюк та Павло Лосіцький  до присутніх у залі,  розпочавши загальноліцейний святковий захід.

         Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. І причина цього всього – жінка!

         Тож на передодні свята учні вирішили відзначити найактивніших, найталановитіших, найнеординарніших жінок нашої ліцейної родини. Презентацію про жінок ліцею, під мелодію Стаса Михайлова «Все для тебя», з великим задоволенням переглянули всі працівниці ліцею, які побачили чудові миті своєї трудової діяльності та особистого життя.

         А далі Марини Кашуба виконала ліричну пісню Т. Повалій «Мама». Також запальну танцювальну композицію «Брейк» виконали юнаки І та ІІ курсу, а Надія Просенюк майстерно прочитала гумореску «Бабусин вихідний».

 

Пісня про долю вчительки під мелодію «Підманула, підвела!» прозвучала у виконанні Митрофанова Олександра та Бондаренко Маргарити.

 

 

     Танцювальний «Мікс» у виконанні дівчат та ще багато інших пісень, віршів, сценок підготували учні разом з Наталією Олексіївною Сізоненко, заступником директора з навчально-виховної роботи, які створили святковий настрій присутнім на заході у переддень 8 Березня, а музичний супровід організував керівник гуртка Володимир Іванович Галкін, яким висловили щиру вдячність гучними оплесками всі присутні у залі.

                                                      

 

 

    Мету проведення заходу «Здрастуй, березень наш крилатий!», яку поставила перед собою заступник директора з НВих.Р Сізоненко Н.О.,  повністю досягнуто. Учні шанобливо та щиро привітали жінок – трудівниь,  жінок–матерів, дівчат ліцею, продемонструвавши розвиток своїх творчих здібностей, бажання приносити гарний настрій у хвилини відпочинку всім учасникам навчально-виховного процесу.

Методист ліцею Л.Г.Баранюк

 

Переглядів: 700 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.6/8
Всього коментарів: 1
1 MarrieWhoke  
0
forever living drinking gelclaritin d 12 hour http://sanzengroup.co.uk/index.php/blog-boxed-textual buy retin a microcome acquistare viagra

roland garros livehotel aqua abano terme 3 stelle http://ceauto.hu/node/1237 antidepressant cymbaltahotel gela

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz