Четвер, 28.03.2024, 11:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 22 » ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ
13:17
ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

21 вересня в ліцеї відбулися збори трудового колективу, на порядку денному яких було єдине питання про розгляд програми розвитку Казанківського ПАЛ кандидата на посаду директора Зубеля М.М.. 

      На збори з’явилися майже всі члени трудового колективу та представник департаменту освіти і науки у Миколаївській області Коба Є.О., головний спеціаліст відділу координаційної діяльності вищої та професійно-технічної освіти.

 

       Кандидат на посаду директора М.М. Зубель ознайомив присутніх з програмою розвитку Казанківського ПАЛ на 2017-2018р.р.. У його планах першочерговими завданнями є: забезпечення належних  умов розвитку та життєдіяльності учнівського, педагогічного та трудового колективів ліцею; зміцнення кадрового потенціалу педагогічних працівників; вдосконалення  професійної компетентності  й педагогічної майстерності ІПП.

 

       Вирішення цих завдань Микола Миколайович вбачає у здійсненні капітального ремонту наявної с.г. техніки для навчальних цілей, придбанні трактора МТЗ-892 для якісного забезпечення навчально-виховного процесу з професії «Тракторист-машиніст с.г. виробництва»; з професії «Кухар, кондитер» у поновленні лабораторії сучасним інвентарем та обладнанням; з професії «Муляр» - будівельним інструментом та будматеріалами, а  всім першокурсникам придбати спецодяг для занять з професійно-практичної підготовки.

       Виступаючий не оминув питання про важливість загального розвитку та покращення навчальних досягнень учнів загальноосвітньої та професійно-технічної підготовки через придбання сучасних комп’ютерів для впровадження ІКТ, нових підручників, посібників, довідкової, технічної й сучасної художньої літератури. Також  звернув увагу на необхідність дообладнання майданчика для здійснення СТО і РСТ с.г. техніки,   подальше поповнення навчальних кабінетів сучасними плакатами, таблицями, картами, ліцензійними програми тощо.

       Для Зубеля М.М. небайдужим є питання щодо кадрового забезпечення навчально-виховного процесу, що забезпечує якісну підготовку кваліфікованих робітників для сучасного ринку праці. Він вважає, що це можна вирішити шляхом підвищення кваліфікації ІПП через проходження курсів підвищення кваліфікації у Білоцерківському ІНПО та Миколаївському ОІППО, стажування майстрів виробничого навчання на базах сучасних підприємств Казанківського району.

       Також кандидат на посаду директора пообіцяв знаходити можливість для матеріального заохочення інженерно-педагогічних та технічних працівників ліцею за якісно виконанні професійні обов’язки, що стане мотивацією до професійного зростання.

       Виступаючі на зборах Кваша Т.В., Долженко І.Ф., Пашкова С.А., Петручок О.А. відмітили те, що тимчасово виконуючи обов’язки директора ліцею, Зубель М.М. показав себе гарним організатором, відповідальною, працелюбною та комунікабельною особистістю. Під його керівництвом закінчений капітальний ремонт спортзалу, поточний ремонт коридорів навчального корпусу та гуртожитку, а також облаштування у гуртожитку ліцею двох побутових кімнат для забезпечення самостійного харчування учнів. Для їх оснащення придбані: 2 електроплити, 2 холодильника, 2 бойлера, 2 мийки, а також підведена вода та каналізація. Значною подією цього місяця стало для ліцею придбання під безпосереднім керівництвом Зубеля М.М. дискової борони «Палада» та здійснення капітального ремонту комбайна СК «Нива» для вчасного збирання соняшнику на полях навчального господарства.

      Виступаючі пропонували підтримати кандидатуру Зубеля М.М. на посаду директора.

      Під час голосування всі присутні члени трудового колективу одноголосно підтримали кандидатуру Зубеля М.М. на посаду директора Казанківського ПАЛ та побажали оптимізму, невичерпної енергії, продуктивної праці, добрих починань та творчих звершень на професійній ниві.

 

Методист ліцею Л.Г.Баранюк

Переглядів: 503 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz