Четвер, 25.04.2024, 09:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 22 » «Закон і ми»
08:57
«Закон і ми»

                                                                       

    Під таким заголовком 20.11.2013 р. відбулося засідання «круглого столу» на правову тематику, яке провела вихователь гуртожитку Федотова О.В.  Учні були ознайомлені з основними питаннями законодавства щодо підлітків, а також  з найбільш поширеними правопорушеннями серед молоді, з метою їх попередження.

     У вступному слові Олена Василівна зупинилася на тому, що треба уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обовязки, не порушуючи прав і законних інтересів інших.

     Протягом засідання «круглого столу» обговорювались найрізноманітніші питання, на які учні давали обґрунтовані відповіді: про охорону дитинства, адміністративну та кримінальну відповідальність, про обов’язки батьків і дітей та про охорону природи. А при активному обговоренні життєвих ситуацій,  учні закріпили набутті знання  на уроках правознавства, позаурочних та позакласних заходах , виховних годинах.

      На серйозні роздуми залучила учнів практичний психолог Долженко І.Ф.

   

під час проведення тренінгової вправи між групами «Хто має право на першочергове лікування із названих категорій людей». Після довгих дебатів учні дійшли висновку, що всі люди мають рівні права на лікування, незалежно від професії, матеріального становища чи соціального положення в суспільстві. 

     На засідання була запрошена бібліотекар ліцею Воляницька Т.І.,

   

яка ознайомила присутніх  з новинками літератури на  правову тематику, з видами Кодексів України та з матеріалами періодичної преси. А учень 157 гр. Возняк Юрій розповів вірш «Я маю право жити на землі, своєю Україною гордитись». На цій ліричній ноті було закінчено проведення заходу.

   

     Така форма роботи, як засідання «круглого столу»,  дала учням можливість поповнити правові знання, усвідомити, що особливо важливим є зміцнення готовності боротися зі злом, непримиренність до того, що заважає їм жити. Адже усе це потрібне громадянинові України.

 

 

                                                                        Заступник директора з НВих.Р

                                                                        Н.О.Сізоненко

Переглядів: 643 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz