П`ятниця, 26.04.2024, 00:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Загальноліцейний захід «Пожежна безпека та безпека життєдіяльності»
13:11
Загальноліцейний захід «Пожежна безпека та безпека життєдіяльності»

 Загальноліцейний захід «Пожежна безпека та безпека життєдіяльності»

      Згідно  плану  проведення «Місячника знань правил безпеки життєдіяльності»  25.11.2015р. в  Казанківському  ПАЛ  був  проведений  загальноліцейний захід «Пожежна безпека та безпека життєдіяльності»

 Мета   цього заходу  полягала  у  активізації профілактичної роботи щодо попередження травмування та загибелі  учасників навчально – виховного процесу, навчанні правилам безпечної поведінки у житті, розширення знань про роботу Державної служби надзвичайних ситуацій.

   В проведенні  заходу приймали участь представник Державної служби надзвичайних ситуацій заступник начальника Казанківського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій лейтенант Левицький Роман Михайлович  та  інженер з ОП Казанківського відділення «Миколаївобленерго»  Воронков Андрій Петрович. Вони проконтролювали проведення тренувального виходу з навчально - виробничих  приміщень ліцею, на випадок пожежі, учасників навчально – виховного процесу ліцею.

       Відбулася зустріч  Левицького Р.М. та Воронкова А.П. з учнями та працівниками ліце. У своїх виступах вони ознайомили  учасників навчально – виховного процесу з правилами безпеки життєдіяльності під час навчального процесу, на роботі та в побуті. 

 

       Ця  інформація  була  доповнена  доречними  відеороликами та презентаціями    про  повсякденну працю працівників   Державної служби надзвичайних ситуацій, з правил пожежної та електробезпеки,  безпечного користування газом.

  

      Також виступаючі дали відповіді  на запитання учнів та працівників ліцею.

      Після закінчення заходу серед присутніх в залі було розповсюджені пам’ятка ПАТ «Миколаївгаз»,  «Пам’ятка споживачам з безпечного користування газом та газовими приладами в побуті».

      В рамках проведення місячника «Місячника знань правил безпеки життєдіяльності» серед учнів відбувся конкурс на кращу стінну газету та кращий учнівський малюнок.  Переможцями конкурсу на кращий малюнок стали учні:  Вондаренко Марія гр. (.№159) та  Цапінський Павло (гр.№157), а в конкурсі стінних газет переможцями  стали учні  Довгань В., Ахалая Г., Мусюхін О. (гр. №160)  та  Коробова О., Дружина А., Приндич В. (гр. №161).

Інженер з охорони праці

Коваленко О.Б.

Переглядів: 451 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz