Четвер, 25.04.2024, 09:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Взяли участь у бібліоквесті
07:27
Взяли участь у бібліоквесті

Взяли участь у бібліоквесті

   Вихованці Казанківського професійного аграрного ліцею кожен день долають все нові і нові щабельці країни знань, відкриваючи для себе світ цікавого. Так, нещодавно, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 120- річчя від дня створення першої бібліотеки в нашому краї, ліцеїсти взяли участь у бібліоквесті, організованному фахівцями централізованої бібліотечної системи.

   Розпочався день із загальноліцейної лінійки, під час якої заступник директора із виховної роботи Н. О. Сізоненко поінформувала всіх присутніх про святкову дату та гуртом із дітьми звернулась із вітальним словом до бібліотекаря ПАЛ Т. І. Воляницької. Також цього дня була оголошена акція «Подаруй ліцейній бібліотеці улюблену книгу». Активно долучились до заходу учні груп: 159 гр. (керівники Т. О. Шупрудько, К. І. Галахут), 154 гр. (В. О. Мартинюк, Ю. В. Білецька), 160 гр. (С. М. Федоренко, С. А. Пашкова), 155 гр. (Н. М. Коноваленко, В. В. Нікуліна) та 161 гр. (Л.В. Тарасюк, С.В. Степанова).

   Завершенням святкових заходів стала участь вихованців 161-ї та 156-ї груп у бібліоквесті, котрий розпочався у ліцейній книгозбірні, де до дітей звернулася бібліотекар центральної районної бібліотеки О. П. Буднік, котра ознайомила команди із умовами гри. Тож, стартувавши із ліцейної бібліотеки, діти, згідно отриманим картам відправились кожен по своїх маршрутах та пунктах призначення, котрі таким чи іншим чином пов’язані з історією бібліотек нашого краю.

   На зупинках біля Будинку художньої творчості, ПриватБанку, пам’ятного знаку на честь П. П. Глазового та у ЦРБ учасники квесту, згідно отриманним завданням, використовуючи підручні матеріали, намагались якомого вірніше відповісти на поставлені запитання та отримати найвищі бали.

   Підсумовуючи результати заходу, директор ЦБС Л. В. Крюкова зазначила, що ліцеїсти вдало проявили свої ерудицію та знання з історії рідного краю та літератури. Кожна з команд дізналась про зайняті ними місця та отримали заохочувальні призи із мотиваторами, котрі запрошували ліцеїстів частіше відвідувати бібліотеки й зазирати до книжок.

                                                  

Сізоненко Н.О.- заступник директора

                                                                                               з навчально – виховної роботи.

Категорія: Учнівське самоврядування | Переглядів: 688 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz