Вівторок, 23.04.2024, 21:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 2 » Відлуння свята в Казанківському ПАЛ
09:19
Відлуння свята в Казанківському ПАЛ

Відлуння свята в Казанківському ПАЛ

   В перший осінній день на подвір’ї навчального закладу лунали українські пісні, які піднімали святковий настрій присутнім. Це знову зібралася ліцеїстська родина, батьки, гості.

Допоки в серці пломінь не стуха,

 І наш ліцей нам двері відчиняє.

Веселий галас Першого дзвінка

Моїй землі надію провіщає.

 Він всім співає, що іще жива,

 Душа Вкраїни, викохана в учнях,

Що на крижалях вічності помітять

Мого народу виткані слова.

Такими словами розпочався  День знань в Казанківському ПАЛ. Лунали слова ведучих в українському національному вбранні  про Державний Прапор України, в якому злились блакить неба і жовтогарячий зерновий лан, барви української державності, як символ свободи та праці.

   Лунає гімн України. В небо здіймається величний прапор нашої держави.

            До вітального слова запрошується директор ліцею Дорошенко В.Г., який відзначив, що День знань – це свято істинно всенародне, немає такої людини, життєвий шлях якої не проліг би через освітянську ниву. Знання – то сила, яка перемагає всі перешкоди та негаразди. Це безцінний скарб, яким повинна володіти кожна людина.

           Для того, щоб учні набували практичних навичок з професії « Тракторист-машиніст  сільськогосподарського виробництва»,   ліцей придбав  сучасний трактор і нову сівалку, інтерактивну дошку. Проведені ремонти в кабінетах, лабораторіях. За цими словами пролунали гучні оплески присутніх. Володимир Григорович побажав всім доброго здоров’я, успіхів і натхненної творчої праці колегам, а учням – успіхів у навчанні,  та  благополуччя і щасливої долі, щоб кожний із них був патріотом своєї Батьківщини.

 

   Слово надається гостю свята, голові районної ради Кузіну В.І.

  Василь Іванович, вітаючи присутніх зі святом відзначив, що Казанківський аграрний ліцей – один із кращих в області, і ми пишаємося цим. Завдяки директору навчального закладу Дорошенку В.Г.,  учні ліцею будуть набувати якісних  теоретичних знань та  практичних навичок. Сподіваємося, що День знань стане для ліцеїстів початком наполегливої  праці в новому навчальному році  у здобутті  професії, вчителів надихнуть  успіхи  вихованців, а батьки – гордитимуться   своїми  дітьми.

   В цей день за традицією учні виконали гімн ліцею, читали вірші про  Україну, лунали пісні. Багато теплих слів було сказано на адресу першокурсників від майбутніх випускників. 

   І ось пролунав перший дзвоник, який знову покликав ліцеїстів у світлі та просторі класи. Директор ліцею В.Г. Дорошенко запросив першими зайти до храму наук першокурсників.

Під гучні звуки мелодії та оплески присутніх учні пішли на   перший урок у новому навчальному році  «Україна – єдина країна». 

   

     

 

            Червоною ниткою на уроках по всіх групах йшла мова про випускника ліцею 2012 – 2013 н.р., нині солдата  ЗС України Мартинюка Євгена ,  який  перебував  в зоні АТО , та, ризикуючи своїм життям, врятував життя своїм товаришам,проявивши сміливість та героїзм. Батькам Євгена, рідним, педагогічному колективу та землякам є чим пишатися, а юному поколінню є на кого рівнятися, щоб стати справжніми патріотами своєї Батьківщини.

            Після уроків учні мали можливість прийняти участь у спортивних іграх та розвагах, а по закінченні відбулася святкова дискотека. Педагогічний колектив приклав всі зусилля для того, щоб цей день запам’ятався учням на все життя.

         

Заступник директора з НВих.Р Сізоненко Н.О.

Категорія: Учнівське самоврядування | Переглядів: 601 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz