П`ятниця, 29.03.2024, 00:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Відкритий урок з предмету «Бухгалтерський облік»
13:16
Відкритий урок з предмету «Бухгалтерський облік»

Відкритий урок з предмету «Бухгалтерський облік»

Місячник методичної роботи «Обліковець; конторський службовець; діловод» продовжила досвідчений викладач першої категорії Дика О.М., яка провела  відкритий урок з предмету «Бухгалтерський облік» на тему: «Облік готової продукції» в групі №162 ІІ курсу, де є класним керівником.

На початку уроку викладач налаштувала учнів  групи  на позитивний настрій та готовність до продуктивної роботи  через мотивацію навчальної діяльності.  Та перш ніж вивчати новий матеріал, їм було запропоновано розшифрувати тему уроку, правильно розтавити літери у словах-перевертнях. Далі учні повинні були пройти «Опитування по ланцюжку», яке було незвичним: питання-відповідь, яке полягало в тому, що відповідь одного учня переривалася в будь-якому місці, а наступний учень повинен підхопити думку товариша та довести її до кінця.

Викладення нового матеріалу, Ольга Миколаївна, розпочала у нетрадиційній формі, а саме у вигляді конференції, до якої учні готувались заздалегідь, тобто виконували завчасно підготовлені опереджуючі завдання та слайди до презентації.

В ході уроку було доцільно застосовано мультимедійні технології та цікаві інтерактивні вправи, які викликали жвавий інтерес до теми «Облік готової продукції».  

Найбільшу  зацікавленість в учнів виявила вправа «Знавці бухгалтерських проведень», а також експрес-тестування, під час якого викладач роздала  листівки з віссю діаграм,  а завданням учнів було дати відповіді на запитання і побудувати графік.

На уроці вдало була використана наочність та роздатковий матеріал, які  не відволікали, не заважали, а допомагали учням переходити від одного до іншого етапу уроку. 

Мета уроку досягнута, про що свідчать відповіді учнів під час закріплення та рефлексії, також вміння більшості учнів чітко висловлювати думку та розкривати економічну сутність питань, що вивчалися під час уроку.

По закінченню уроку Ольга Миколаївна підвела його підсумки, виставила оцінки учням, пояснила як виконати домашнє завдання, а також провела рефлексію.

Член методичної ради,

голова МК «Обліковець,

конторський службовець; діловод»

Шупрудько Т.О.

Переглядів: 933 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz