Субота, 20.04.2024, 06:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Відкритий урок «Створення, форматування і редагування таблиці Word. Оформлення документів з таблицями»
13:51
Відкритий урок «Створення, форматування і редагування таблиці Word. Оформлення документів з таблицями»

     У рамках місячника методичної роботи МК «Обліковець; конторський службовець; діловод» 23.10.2014 року в черговий раз майстерно провела відкритий урок виробничого навчання з професії «Діловод» майстер Нікуліна Вікторія Вікторівна  на тему «Створення, форматування і редагування таблиці Word. Оформлення документів з таблицями».  Мету відкритого уроку – навчити учнів простим прийомам роботи зі створення, форматування і редагування таблиць під час роботи з текстовим редактором Word, виробити навички та вміння створення й опрацювання таблиці у документі повністю виконано  через вдало проведену мотивацію навчальної діяльності, яка як іскра розпалила в учнів полум’я бажання й наполегливості у  набутті та удосконаленні практичних умінь згідно теми уроку, що опрацьовувалася.

      Результат роботи учнів на уроці в.н. якісний, тому що Вікторія Вікторівна доцільно й ефективно здійснила актуалізацію опорних знань учнів, якими вони оперували на протязі всього уроку. То ж не дивно, що всі учні на комп’ютерах виконали шість різнопланових завдань не тільки тих, які безпосередньо стосуються професії «Діловод», але й попередньо набутої професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

 

     За роботою кожного учня та всіх разом майстер в.н., постійно слідкувала і не тільки контролювала якість виконаних завдань, але реагувала на допущені учнями помилки та допомагала їм знайти шляхи їх подолання.

   

              Кожне виконане завдання колективно перевірялося через висвітлення результатів роботи на мультимедійній дошці.

    Нікуліна В.В. дбає не тільки про набуття учнями практичних умінь і навиків з професійної підготовки, але й слідкує за здоров’ям та працездатністю учнів. Під час роботи за комп’ютером періодично проводить вправи для очей, а під час перерви провітрює кабінет та радить учням пройтися по коридору навчального корпусу. Як результат 20% учнів отримали оцінки високого рівня, 60% - достатнього та лише 20% - середнього.

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 870 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz