Середа, 24.04.2024, 00:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 5 » Відкритий урок «Сталінська індустріалізація України»
12:56
Відкритий урок «Сталінська індустріалізація України»

      У рамках місячника методичної роботи МК викладачів суспільно-гуманітарного циклу  молодий викладач історії Федоренко С.М. гідно провів відкритий урок «Сталінська індустріалізація України». Урок мав чітку структуру, а робота учнів з опанування нової теми підпорядковувалася сучасним педагогічним принципам і методам. Через презентацію, що доповнювалася відеороликами (документальні фільми), учні усвідомили сутність політики індустріалізації  України, економічну послідовність головних подій, пов’язаних з   процесом індустріалізації.

  

      Протягом уроку в учнів формувалися уміння аналізувати, порівнювати причини головних подій, пов’язаних з процесом індустріалізації в Україні, та вміння висловлювати свою точку зору. Провідною ідеєю уроку було виховання патріотизму та національної гордості за Україну та її трудолюбивий народ.




 

       Також Федоренко Сергій Миколайович організував і провів надзвичайно цікавий відкритий позаурочний захід – розважально-пізнавальну гру «Я люблю Україну», метою якого було розширення та поглиблення знань учнів  про нашу країну, її славних героїв; розвивав прагнення бути свідомими громадянами України; виховував повагу до традицій і обрядів українців, шанобливе ставлення та милосердя до людей, людяність та патріотизм у майбутніх трудівників і захисників держави.

       Яскравість заходу надавали музичне оформлення та презентація, а  відеоролик «Це ми! Це наша держава!» надихнув піднесений настрій як для учасників двох команд (групи №151 та155) і налаштував їх на завзяте змагання, так і на вболівальників, які дуже активно підтримували своїх друзів.

       Під час гри учні-учасники продовжували прислів’я, підтверджували або спростовували твердження, перекладали з російської на українську мову широко вживані вислови, давали за встановлений час короткі відповіді на питання, вибирали слово з декількох, яке відповідало значенню цього слова, а також за фотознімками називали прізвища відомих українців. Вболівальники теж працювали: називали області, які були зафарбовані червоним кольором на карті, що висвічувалася на екрані, й називали її обласні центри,а також відгадували відому мелодію.

       Час сплинув непомітно.  Журі підвело підсумки і, як не дивно, але команди-учасниці гри набрали однакову кількість балів. Тому перемогла дружба.

                                          

Методист:  Л.Г.Баранюк



 

Переглядів: 674 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz