Вівторок, 23.04.2024, 22:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 20 » Відкритий позаурочний захід з основ слюсарної справи
14:35
Відкритий позаурочний захід з основ слюсарної справи

Відкритий позаурочний захід з основ слюсарної справи.

        В рамках місячника методичної роботи методичної комісії «Тракторист-машиніст с.г. виробництва» був проведений позаурочний захід  гра «Я - слюсар». Захід  організований та проведений майстром виробничого навчання Поленком Михайлом Івановичем  з метою систематизації та поглиблення практичних знань учнів зі слюсарної справи та з виконання слюсарних робіт різних видів.

       Захід був спрямований на розвиток пізнавальних інтересів, творчої активності, допитливості, креативного мислення, уваги та вміння застосовувати набуті знання для вирішення практичних завдань.

        В грі були задіяні учні І курсу групи №164 з професії «Слюсар з ремонту с.г. машин та устаткування». В якості вболівальників були присутні учні групи №163. На початку були оголошенні правила гри та обрано журі в складі : старший майстер Бондар О.В., викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Береговий В.Г., майстер в.н. групи №163 Лахтіонов В.В.

     Для участі в грі учні були поділені на дві команди по сім учнів в кожній, які обрали назви: «Молоток» та «Лещата».

   

        Гра складалась з п’яти раундів. Гра почалась з привітання команд та проголошення девізів. Кожний раунд  мав завдання у вигляді тестів, проблемних запитань, розгадування кросворду та питання, пов’язані з безпекою праці під час виконання слюсарних робіт, а також був конкурс капітанів.

     Відповіді оцінювали журі за балами. Під час невеликих пауз, поки учасники гри виконували завдання, вболівальники мали змогу відгадувати ребуси та додатково зараховувати бали улюбленим командам. Після гри були підведені підсумки, та виявилось, що кількість балів однакова. Кожна команда набрала по 45 балів. Було поставлено два додаткові питання і в результаті команда «Лещата» отримала перемогу.

Кожна команда отримала призи: ручки та зошити. Присутні  на заході учні І курсу, викладачі та майстри отримали гарне враження від проведеної гри та висловили побажання проводити частіше такі заходи.

Голова МК

 «Тракторист-машиніст с.г. виробництва»

Булаш С.А.

Переглядів: 715 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.6/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz