Четвер, 25.04.2024, 12:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Відкритий позаурочний захід в рамках місячника методичної роботи МК «Обліковець; конторський службовець, діловод»
14:15
Відкритий позаурочний захід в рамках місячника методичної роботи МК «Обліковець; конторський службовець, діловод»

     Відкритий позаурочний захід в рамках місячника методичної роботи МК «Обліковець; конторський службовець, діловод» з першокурсниками провела викладач і водночас класний керівник Дика Ольга Миколаївна. Форма проведення заходу нетрадиційна – усна газета «Все про бухгалтерський облік». Газета мала шість статей, кожна з яких несла пізнавальну інформацію, зокрема: учні більше дізналися фактів про виникнення бухгалтерського обліку, про видатних мислителів та вчених з бухобліку; ознайомилися з його нормативно-правовою базою та принципами. На риторичне запитання про те, хто є користувачами обліку, були най різноманітні відповіді та навіть здивування. 

 

     Так як учні І курсу вже вивчили тему «Первинні документи», то змогли швидко і впевненню охарактеризувати такі документи як прибутковий касовий ордер, накладна, платіжне доручення, тощо. Щоб учням було не тільки цікаво, але й більш дохідливо, їм пропонувалися ребуси, народні прислів’я, які потрібно було прокоментувати з погляду бухгалтерського обліку,наприклад, скільки мотузочку не витися, а кінчику бути – матеріально-відповідальні особи повинні нести покарання за недостачі, розкрадання.  Також незвичними для учнів були запитання для кмітливих такі як, що цікавить обліковця? (підсумки) або якби восьминоги вміли рахувати, то скільки класів рахунків вони б використали? (десять). 

        Всі сторінки газети висвітлювалися через проектор на екран у вигляді естетично оформленої презентації. Тому те, що не все почули, могли розгледіти на слайдах.

        Отже, учні із задоволенням ознайомилися з новим номером газети «Все про бухгалтерський облік» та усвідомили істину «Бухгалтерський облік – непогрішний суддя минулого, необхідний керівник сучасного і надійний консультант майбутнього кожного підприємства».

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 616 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz