П`ятниця, 29.03.2024, 11:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 30 » Відкрита виховна година приурочена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом
15:13
Відкрита виховна година приурочена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом

       28.09.2013р. проведена відкрита виховна година приурочена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Разом з класним керівником керівником Дикою О.М. та майстром виробничого навчання Ярошенко А.А.  учні ІІІ курсу гр.№151 підготували змістовний усний журнал для учнів І – ІІ курсів з професії «Обліковець; діловод», який супроводжувався комп’ютерною презентацією, демонстрацією відеороликів, учнівськими малюнками, а відповідно оформлений кабінет змушував відчути атмосферу усвідомлення соціальних та морально-етичних проблем ВІЛ-інфекції та СНІДу  в Україні та світі.

        Метою заходу було донесення достовірної інформації про небезпеку ВІЛ-інфекції та СНІД, поглиблення знань про способи зараження й профілактики захворювання, виховання толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих.

   

         Червоною стрічкою через весь усний журнал пройшло французьке прислів’я «Хто попереджений, той захищений» та пропагування серед молоді здорового способу життя. Цьому сприяла проведена майстром Ярошенко А.А. гра про  один з шляхів інфікування, в кінці якої кожний присутній наочно побачив «теоретичний» результат та дав сам собі відповідь на питання: А сам де ти був у цій грі? Виграв ти, чи програв? Подумай і прийми рішення!

         Пізнавальною для присутніх стала історія про червону стрічку у формі букви «V» – міжнародний символ боротьби зі СНІДом, який був на грудях всіх учнів, класного керівника та майстра в.н. групи №151.

     

        Щоб учні не забували про небезпеку, були розважливими у своїх діях та ще раз повторили про можливі шляхи зараження, класний керівник Дика О.М. здійснила анкетування та оприлюднила отримані дані, які у переважній більшості свідчили про розуміння підлітками  ступенів ризику зараження ВІЛ-інфекцією.

         Заключним акордом виховної години став вислів: висновки, які ви зробите для себе, - це ваше майбутнє: успішне, довге, блискуче, чи коротке, непримітне, жахливе і з цими словами учні, Ольга Миколаївна та Анна Анатоліївна розмістили свої червоні стрічки на символічній карті світу.

   

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 789 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz