Четвер, 25.04.2024, 02:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Вдалий початок науково-методичної роботи методкомісії з професії «Обліковець, офісний службовець, діловод»
13:04
Вдалий початок науково-методичної роботи методкомісії з професії «Обліковець, офісний службовець, діловод»

Вдалий початок науково-методичної роботи методкомісії з професії

«Обліковець, офісний службовець, діловод»

 

          Традиційно першими розпочали декаду науково-методичної роботи члени методичної комісії з професії «Обліковець, офісний службовець, діловод». На спеціально облаштованому стенді розмістили навчально-пізнавальний матеріал для учнів, які із цікавістю щодня читають найновіші повідомлення в галузі бухгалтерського обліку, економіки, фінансів, випробовують свої знання у розгадуванні ребусів, головоломок, кросвордів.

           В четвер 06.07.2016 року в кабінеті професійної підготовки з професії «Діловод» зібралося чимало учнів та педагогічних працівників на відкритий позаурочний захід -пізнавально-командну гру «Найкращі інтелектуали ліцею», метою якої було поглиблення знань  з різних економічних процесів,  комп’ютерних технологій, складання ділових паперів; розвиток творчої уяви, логічного мислення, зосередженості під час роботи однодумців; виховання вміння спілкуватися та працювати в команді.

     Підготували пізнавально-командну гру голова МК Шупрудько Т.О., викладач Дика О.М. та майстер в.н. Ярошенко А.А.. 

       Для участі у грі були запрошені представники від кожної навчальної групи, які шляхом жеребкування,  що оригінально провела Анна Анатоліївна Ярошенко, створили дві команди. Також майстер в.н. провела незвичні за формою конкурс капітанів під назвою «Чого не вистачає?» та для обох команд – конкурс «Абревіатура».

     Цікавим та складним видався конкурс  «Логіка залізна», який проводила Ольга Миколаївна Дика, запропонувавши завдання на швидке, логічне та креативне мислення.

      Члени команд уважно розглядали незвичні завдання, висвітлені у відео презентації та, як не дивно, давали оригінально правильні відповіді.

       Щоб зменшити напругу, Тетяна Олександрівна Шупрудько провела жартівливий конкурс «А я грошики люблю» та конкурси  «Щасливе число», «Напиши так, як треба!»  з якими команди якісно впоралися, продемонструвавши знання, гнучкість та логічність думок.

      Конкурси «Щасливе число» та «Абревіатура» викликали неабияке пожвавлення учасників пізнавально-командної гри.

       Цікавим був конкурс на знання економічних термінів,  що є ключовими у професійній діяльності  та житті людини в умовах сучасного ринку праці, які озвучили члени команд після перегляду мультфільму «Людина – оркестр».

         Лише різниця в один бал привела команду «Кнопочки» до перемоги. Всі учасники цієї команди Прокопенко Станіслав, Кашуба Марина, Лазер Ірина, Алєксєєва Вікторія, Чигрин Максим отримали дипломи та призи.

      Члени команди «Едельвейс» Ахалая Гіві, Пустовий Олександр, Бондаренко Маргарита, Стрихар Вікторія, Полякова Вікторія також  нагороджені символічними медалями за прагнення до перемоги  та призами.

       Пізнавально-командна гра «Найкращі  інтелектуали  ліцею»  ще раз підтвердила те, що в ліцеї навчаються здібні учні.

Методист ліцею Л.Г. Баранюк

Переглядів: 545 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz