П`ятниця, 19.04.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 17 » Учнівська навчально-практична конференція
08:23
Учнівська навчально-практична конференція


            Згідно річного плану роботи ліцею на 2017-2018 н.р., його розділу «Методична    робота», плану роботи здібними учнями та з метою залучення їх до прояву  індивідуальних інтересів і нахилів з базових дисциплін,  професійно-теоретичної  й професійно-пратичної підготовки, а також сприяння реалізації їх особистих   фізичних, естетичних можливостей, світоглядних цінностей 12.04.2018р. в ліцеї  організована та проведена методистом ліцею Л.Г. Баранюк учнівська навчально- практична конференція, яка стала підсумком роботи педагогічних працівників зі   здібною молоддю ліцею за темою «Від мети до результату!».                                                                                                                                                                                                                                                        

              У конференції взяли участь понад 20 учнів, які представляли свої навчально-пошукові проекти, творчі роботи, учнівські портфоліо, демонстрували майстерність у декламуванні віршів та виконанні пісень.

 

                                        

          Присутні на конференції учні, викладачі, майстри виробничого навчання з  цікавістю  слухали виступи учасників конференції.

       Цікавими та пізнавальними були творчі роботи Лосіцького Павла «Програма RMS - віддалений доступ», Удод Діани  «Ліплення напівфабрикатів з мастики для оздоблення кондитерських виробів», Літвінцева Володимира «Начепний пристрій  трактора Т-150 К» під керівництвом викладачів Сосненко О.О., Мартинюк В.О., Берегового В.Г..

                       

          Важливими були навчально-розвивальні учнівські проекти Сідорова Валерія «Альтернативне   паливо»,  Поп Людмили «Кулінарія Великобританії», Густєй Альони та Опанович Тетяни «Життєстверджуючі цитати та вислови з творів зарубіжних    письменників» - керівники викладачі Береговий В.Г., Борейко А.Д. та Сізоненко Н.О..

            

           Постійними учасниками святкових концертів є «срібний голос ліцею» Готра Наталочка та  гумористи Пустовий Олександр й Співак Олександр, які цього дня своїми виступами підняли настрій всім присутнім, яких підготували  художній керівник  Діджик Б.Г. та майстер в.н. Поленок М.І..

                                       

             По закінченню навчально-практичнної конференції всі учасники були нагороджені грамотами та цінними подарунками за учнівські науково-дослідницькі проекти: Гашевська Діана «Побутові хімікати та правила поводження з ними» і «Як навчитися заощаджувати гроші?» – керівники: викладачі хімії Коноваленко Н.М., економіки Баранюк Т.О.; Волкотруб Олександр «Яке мастило краще заливати у двигун?» - майстер в.н. Лахтіонов В.В.; Кагдіна Ірина «Що їдять літературні герої?» - викладач української мови та літератури Гончаренко С.В..

                                                

 

                                                                  

 

          За учнівські портфоліо отримали нагороди учні Созінова Катерина та Косяков Богдан, які  прагнули донести своїм одноліткам  важливу наукову інформацію, яка сприяє розширенню  світогляду про незвичні явища та відкриттів,  про особисто створені кросворди, ребуси, сенкани тести, якими можуть зацікавитися учні ліцею. Наставниками у їх творчій діяльності є викладач біології Баранюк Л.Г. та майстер в.н. Пашкова С.А..  

                                

        Творчі роботи Просенюк Надії «Збірник тестів з кондитерської справи», Клімової Галини "Сучасні кондитерські вироби" та Алєксєєвої Вікторії «Поробки картин з круп» також відзначила в.о. директора ліцею Т.В.Кваша, а методист Л.Г. Баранюк вручила подарунки. Наставниками цих здібних дівчат є  майстер в.н. Чегодар Т.А. та викладач Мартинюк В.О..

                                    

         Також в.о. директора ліцею Т.В.Кваша нагородила грамотами всіх викладачів, майстрів в.н., керівника художньої самодіяльності, які керують роботою здібних й таких, які проявляють певні схильності й інтереси та залучають  учнів до прояву  індивідуальних здібностей з базових дисциплін, професійно-теоретичної й професійно-пратичної підготовки, а також сприяють реалізації їх особистих можливостей

                                  

                                   Викладач математики    Тарановська Л.О.               Майстер в.н. Поленок М.І.

 

                          

                                 Викладач української мови та                                 Майстер в.н. Лахтіонов В.В.

                                літератури Гончаренко С.В.

                               

                                     Викладач професійно-теоретичної                               Майстер в.н. Чегодар Т.А.

                                     підготовки Мартинюк В.О.

                                   

                                       Викладач професійно-теоретичної                    Викладач хімії Коноваленко Н.М.

                                       підготовки Береговий В.Г.

Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 546 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz