7 грудня 12 кращих учнів ліцею, які здобувають професію Кухар, кондитер, разом зі своїм викладачем В. Мартинюк та майстрами виробничого навчання Д. Калініченко , А. Солянік, Т. Чегодар, за сприяння директора ліцею М.Зубеля, долучилися до участі у Відкритому конкурсі з кулінарного мистецтва і сервісу «STAFF BATTLE».
Наші учні, майстри виробничого навчання не лише спостерігали за майстерністю кулінарів з різних куточків України, знайомилися з традиціями й рецептами наших дідів в рамках фестивалю « Миколаїв. Вінтажна кухня», а й стали безпосередніми учасниками цього дійства.
В змаганнях Арт – класу в номінації «Вироби з тіста» учениця третього курсу Долга Діана презентувала декоративні вироби: кулеб’яки з начинкою « Порося», «Іжачок, «Риба», весільна хлібина, «Кошик з квітами», здобний виріб «Кукурудзяні качани», картина з солоного тіста.
В практичних змаганнях «Вінтажна страва» учениця Густєй Альона готувала страву «Фрікасе з перепілок», приготована страва отримала схвальні відгуки титулованого журі.
За свою роботу Альона Густєй відзначена Подарунковим сертифікатом на туристичну подорож до Європи як переможниця проєкту «Освіта. Професія. Кар’єра.» у номінації «Вінтажна кухня» серед закладів освіти Миколаївської області.
Одночасно Мартинюк В. та Чегодар Т. підвищували кваліфікацію в рамках форуму «Управлінська платформа», взявши участь в низці тренінгів та майстер – класів.
Всі учасники заходу отримали цінний досвід, яскраві незабутні емоції та поштовх до вдосконалення свої здібностей.
Заступник директора з НВР Т.Кваша
|