П`ятниця, 19.04.2024, 00:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 6 » Технологічне налагодження зернозбирального комбайна перед початком роботи
08:44
Технологічне налагодження зернозбирального комбайна перед початком роботи

Технологічне налагодження зернозбирального

комбайна перед початком роботи

        «Технологічне налагодження зернозбирального комбайна перед початком роботи» - такою була тема відкритого уроку, який  вдало провела у своїй групі №160   досвідчений майстер виробничого навчання, спеціаліст другої категорії Пашкова Світлана Анатоліївна.

         Різноманітними методами та формами навчання, реалізуючи принцип гуманізації, майстер не тільки формувала протягом уроку професійні знання, практичні уміння, але й сприяла розвитку професійного мислення через вирішення виробничих проблем, суспільно активної свідомої особистості  майбутнього робітника.

            Різними інтерактивними вправами як «мікрофон», технічний диктант, встановлення відповідності розвивалися інтелектуальні можливості учнів та удосконалювалися їх пам’ять.  

           Через вдало проведену мотивацію навчальної діяльності, майстер виховувала зацікавленість, лідерські якості та уміння працювати в колективі. На характерних прикладах прищеплювала своїм вихованцям відповідальне ставлення з підтримання справності вузлів та механізмів зернозбирального  комбайна, що дуже важливо в період жнив. За принципом гри «Ланцюжок», пригадали основні правила безпечної роботи під час технологічного налагодження  зернозбирального комбайна СК – 5 «Нива» і лише після цього приступили до виконання поставлених завдань.

        Кожний учень старанно виконував завдання, а контролювали їх діяльність  експерти групи Ахалая Гіві та Лєбєдєв Євген. Майстер в.н. надавала учням необхідні консультації, через розвиток спостережливості, уваги, аналітичного та технологічного мислення, розвивала вміння планувати свою діяльність та знаходити правильне рішення проблеми у завданні.

       Під час заключного інструктажу були розглянуті допущені помилки та здійснене само оцінювання, під час якого дев’ять учнів відверто повідомили про те, що рівень їх знань та практичних умінь покращився після відпрацювання завдань уроку. Як результат умілої організації та проведення уроку майстром виробничого навчання є оцінки учнів: високий рівень - 29%, достатній - 64%, середній - 7%.

       Учні, під керівництвом Пашкової Світлани Анатоліївни,  повністю  досягли   цілі уроку щодо формування і вдосконалення своїх умінь та навичок під час  проведення ЩТО зернозбирального комбайна СК – 5 «Нива», забезпечення робочого стану вузлів і механізмів що вивчалися.

Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 1346 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz