Середа, 24.04.2024, 08:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Свято працівників освіти
12:54
Свято працівників освіти

Свято працівників освіти

          Щороку  в Україну восени приходить професійне свято освітян, яке у кожної людини, якого б віку вона не була, викликає почуття вдячності до вчителя, який запалив іскру  до знань, був і є порадником, старшим товаришем. Учні та випускники минулих років в переддень професійного свята працівників освіти  вітали викладачів, майстрів виробничого навчання та всіх, хто дбає про добробут учнів  у ліцеї.

       В цей день у Казанківському ПАЛ було подвійне свято, адже нашому  професійно-технічному начальному закладу виповнилося 53 роки! Щоб свято запам’яталося, учні І – ІІІ курсів підготували святковий концерт, під час якого закликали Олімпійських богів не тільки привітати педагогічний колектив зі святами, але й  просили їх послати всім викладачам і майстрам виробничого навчання міцного здоров’я на довгі роки, любові до вихованців, гарних результатів у праці та вдячних учнів.

        Яке свято без запальних танців! Сучасний український танок виконали дівчата І курсу, що опановують професію «Кухар; кондитер».

          Пісня «Вчителька з мікрорайону нашого» у виконанні юнаків ІІ курсу, які прагнуть оволодіти професією «Тракторист-машиніст с.г. виробництва», викликали щирі оплески глядачів.

           В цей день не обійшлося без гумору. Учні Лазер Ірина, Алєксєєва Вікторія, Ліщина Ігор та Созінова Катерина дотепно виконали сценку «ЗНО».

      Сашко  Пустовий та Сашко Співак майстерно зіграли ролі нав’язкуватого учня та непохитної,  у своїх принципах,  вчительки хімії   у сценці «Ґудзик», які викликали веселий сміх глядачів.

         Виступи дівчат та юнаків ліцею створили гарний настрій та викликали приємні посмішки викладачів, майстрів в.н., всіх тих працівників, які створюють належні умови навчання та побуту.  Подарували це свято небайдужі учні, яких підготували заступник директора з НВих.Р Сізоненко Наталія Олексіївна разом з музичним керівником Володимиром Івановичем Галкіним, за що їм всі вдячні.

Методист ліцею Л.Г. Баранюк

Переглядів: 500 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz