П`ятниця, 19.04.2024, 14:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 16 » «Серця двох»
14:55
«Серця двох»

    «Серця двох»,-  під таким заголовком учнівське самоврядування ліцею підготувало і провело конкурсно – розважальну програму.

      «Пізніми вечорами, коли плачуть небеса і зорі падають на похилені трави, далекими стежками, серед незвіданих всесвітів блукає кохання. Мов та пісня, неосяжна й незбагненна, блукає воно. І як його знайти, як його покликати серед цих невідомих шляхів? Бо так і полине від тебе, не торкнеться твого серця, заблукавши десь там у далеких степах, не залишивши тобі навіть споминів, лише гіркі сподівання.

     Змінюються часи і влада, змінюється життя і людський світогляд, але незмінними залишаються найвищі істини, незмінною лишається людська потреба любити. Нерозгаданою залишається таємниця душі, в якій незгасним вогнем горить священне і нездоланне почуття любові», - такими словами розпочали захід його ведучі Маргарита Бондаренко та Сергій Задоєнко.

Далі пролунали поетичні рядки «Так ніхто не кохав» у виконанні дівчат .

165  та 158 груп.

     Переглянувши кліп «Свіча горіла», присутні ще раз впевнилися в тому, що свіча – це символ всепереможного вогню любові, яким зігріте й осяяне людське життя.

    Любов – це джерело творчого натхнення  багатьох поколінь. До цієї одвічної теми зверталися завжди художники, композитори, скульптори, філософи, поети. Хто ж був музою творчого натхнення у видатних людей, присутні дізнались із перегляду презентації «Через віки з любов’ю».

     Другою частиною заходу були різноманітні конкурси між романтичними парами та глядачами, які підтримували свої улюблені пари.

  Кожна конкурсна програма має своє журі. Тож і в цей вечір оцінювало журі, до складу якого ввійшли: Шупрудько Т.О. (голова журі) – викладач спецдисциплін і представники учнівського самоврядування:  Богданова Аліна та Літвінцев Володимир.

        Під час їх проведення учасники показали свої творчі здібності, естетичні смаки, кмітливість, різносторонні навички.

Складання вірша про кохання

Інтелектуальний конкурс

І посміялися, і навчилися…

Розгорнули цукерку.

  

Конкурси, конкурси…

Голова журі Шупрудько Т.О.нагороджує учасників за номінаціями: «Найвеселіша пара», «Найвигадлівіша пара», «Пара глядацьких симпатій», «Найромантичніша пара».

Всі щасливі та задоволені!

                                                   Заступник директора з НВР – Сізоненко Н.О.

Переглядів: 497 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz