П`ятниця, 29.03.2024, 06:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 16 » «С законом шутки плохи!»
17:11
«С законом шутки плохи!»

«С законом шутки плохи!».  Під таким заголовком в ліцеї пройшов КВК на правову тематику між командами 156 та 157 груп, який організувала та була його ведучою заступник директора з навчально – виховної роботи  Сізоненко Н.О.

  

 

     Велику допомогу у проведенні заходу надали керівники груп: майстри виробничого навчання Штельмах В.М. та Соляник А.О., класні керівники Євдокімов М.М. та Тарановська Л.О.; керівник гуртка Галкін В.І. (музичне оформлення заходу), керівник гуртка Єманова Н.А. та викладач Шупрудько Т.О. (у підготовці костюмів для сценок).

 

     Як і на кожному солідному конкурсі знання учнів оцінювала компетентна суддівська колегія у складі: голова учнівського самоврядування ліцею Кічула Тетяна, викладач Булаш С.А., методист ліцею, відмінник освіти України Л.Г.Баранюк.

  

 

     Отже, загальними зусиллями педагогічного колективу, учнівського самоврядування було узагальнено знання учнів з основ правознавства під час проведення місячника з профілактики правопорушень та правових знань, що і було метою заходу.

 

     «Як світло денне нам потрібне право, бо без Законів не живе держава!», - під таким девізом розпочала свій виступ команда «Юристи» (156 гр.), а їх суперник, команда «Правознавці», своє представлення відкрила словами: «На ниві правових знань – немає кращих освітян!». Пісні – переробки на правову тематику учасники команд дарували суперникам, суддям, вболівальникам.

 

     Слідуючий конкурс проходив за принципом брейн – ринга. Учасники розподіляли поняття «права» та «обов’язки», показали їх єдність.

 

     Під час проведення конкурсів газет - антиреклам, «Буква Закону», «Як не стати жертвою злочину», постановки сценок – мініатюр, виховувалась повага до прав інших людей, формувалось негативне відношення до протиправних вчинків; застерігали учнів від того , щоб не стати жертвою закону.

 

     Велике задоволення принесли глядачам сценки – смішинки на правову тематику, за що учасники отримали овацію оплесків. Цікаво пройшов і літературний турнір з вболівальниками, який дав їм можливість згадати твори письменників світової літератури, де порушуються питання з правознавства.

     

 

      Хвилини естетичної насолоди надали глядачам учасники художньої самодіяльності Березняк Алла та Литвінчук Андрій, які заспівали пісень.

 

     Непомітно пройшов час, вдячні глядачі підтримували учасників гучними оплесками і слово було надано голові суддівської колегії Баранюк Л.Г. Всі присутні в залі затаїли подих в очікуванні вердикту. Та останніми словами судді були: «Перемогла дружба!».

  

 

     Кожний, хто стояв на сцені  -  уже переможець! Кожний переміг себе, щоб вийти на сцену, прийняти участь, виконати сценічну роль. Команди були нагороджені грамотами, а кожний учасник отримав «Подяку». З позитивними емоціями учні розійшлися по домівках.

 

     Саме така форма робота, як КВК формує в учнів почуття колективізму, єдності у досягненні мети; розкриває здібності, формує активну життєву позицію та урізноманітнює життєві компетенції.

 

                       

 

Заступник з навчально –виховної роботи

 

Сізоненко Н.О.

Категорія: Учнівське самоврядування | Переглядів: 751 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.6/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz