П`ятниця, 19.04.2024, 02:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Проведений широкомасштабний захід
14:57
Проведений широкомасштабний захід

07.11.2013р. в ліцеї проведений широкомасштабний захід у рамках місячника знань з питань безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки, який організував та провів інженер з охорони праці, молодий спеціаліст Кудаков Микола Сергійович при допомозі старших колег методиста Баранюк Л.Г. та  інженера-електроника   Подлінєва С.В..


       Першим етапом заходу був тренувальний вихід (евакуація) на випадок пожежі з навчального корпусу всіх учнів та працівників ліцею. До цієї важливої справи всі учасники навчально-виховного процесу поставилися з відповідальністю і вихід здійснили організовано у встановлений (нормативний) час.

   

Аналіз й оцінку дій та поведінки учнів і працівників ліцею під час навчальної пожежної евакуації здійснили заступник начальника   17 ДПРЧ  у Казанківському районі старший лейтенант Майоров Олександр Вікторович та пожежний рятувальник молодший сержант Долина Ігор Олегович. 

       Потім всі учні, викладачі, майстри в.н. перейшли до актового залу, де відбувся захід-зустріч  учнів з представниками різних служб району. Перед учнями виступив старший лейтенант Майоров О. В., який повідомив про небезпеку, яку має неконтрольоване горіння, про причини пожеж, які найбільше поширені у побуті, про поведінку людей під час пожежі, а також навів статистичні дані про кількість пожеж за 10 місяців 2013р. в Україні, Миколаївській області, Казанківському районі.  По закінченні виступу Майоров О. В. дав відповіді на запитання учнів.


      Перед учнями також виступив інженер з охорони праці Миколаївобленерго Воронков Андрій Петрович, який  повідомив про причини електротравм та їх наслідки, навів дані ураження електрострумом дітей та підлітків у Миколаївській області та Казанківському районі зокрема. Розповідь виступаючого зацікавила учнів, які по її закінченню звернулися із різноманітними запитаннями.

      Цього дня про важливість відповідального поводження з побутовим газом, про причини вибухів та пожеж від порушень техніки безпеки експлуатації газопроводів, побутових плит, скрапленого газу присутнім у залі доступно розповів інженер з охорони праці управління експлуатації газового господарства у Казанківському районі Рибак Віталій Валерійович. До виступу учні були небайдужими і також почули компетентну відповідь на питання, які їх зацікавили.


Всі виступи супроводжувалися зворушливими відео фрагментами, які вдало підібрав Кудаков М.С..

      На протязі всього заходу ніхто  не покинув актового залу, що говорить про актуальність питань, винесених на обговорення  та усвідомлення учнями і працівниками ліцею важливості уберігання свого життя та життя тих, хто знаходиться поруч.

Методист Л. Г. Баранюк


Переглядів: 703 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz