Субота, 20.04.2024, 15:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 4 » «Приготування перших страв. Юшка картопляна з кабачками, юшка столична»
14:51
«Приготування перших страв. Юшка картопляна з кабачками, юшка столична»

     На завершальному   етапі   місячника з професії «Кухар»  27 лютого 2015 року майстер виробничого навчання  Тарасюк Любов Валентинівна провела відкритий урок виробничого навчання в  групі 161 на тему: «Приготування перших страв. Юшка картопляна з кабачками, юшка столична».  Урок пройшов на високому методичному рівні. Зміст уроку повністю відповідав вимогам навчальної програми та меті.  

      Для досягнення мети уроку, а це насамперед вміння орієнтуватися у виробничих умовах, працювати командою, творчо,   обрана  цікава форма проведення уроку – ділова гра з використанням  інтерактивних вправ.    Учні швидко об’єдналися в дві команди –«Петрушка» і «Селера», обрали капітанів і  з завзяттям взялися до справи.   Спочатку команди показували свої  теоретичні знання,  вміння  критично мислити,  професійно говорити,  виконуючи вправи «Розминка», «Знайомство», «Ти – мені, я – тобі», «Заморочки з бочки»,  «Доміно».   Креативний підхід демонстрували  учні  під час виконання завдання «Щасливий  випадок», потрапивши на  уявний безлюдний острів та маючи обмежений набір продуктів, складали меню.     Майстром виробничого навчання розроблені чіткі критерії оцінювання кожної  вправи, за якими журі в складі заступника директора Кваші Т.В., викладача Мартинюк В.О.,  майстрів виробничого навчання Чегодар Т.О., Дмитрощенко Т.М., могли об’єктивно оцінювати команди. За результатами перших 6 раундів впевнено заявила про своє лідерство команда «Петрушка» (капітан Мусюхіна А.)

      

    Але головне завдання  - показати вміння під час приготування  страв , її оформлення та подачу – ще потрібно було виконати.   Поки команди готували страви традиційним способом, Тарасюк Любов Валентинівна демонструвала переваги застосування сучасного обладнання, готуючи ці ж страви в мультиварці.

    В процесі виконання самостійної роботи майстер виробничого навчання  звертала увагу на організацію робочого місця учнів, зовнішній вигляд відповідно до вимог правил санітарії та гігієни, дотримання правил техніки безпеки. Підбиваючи підсумки уроку, майстер акцентувала увагу на аналізі типових помилок та способах їх усунення.

   За всіма показниками впевнену перемогу здобула команда «Петрушка» , учні отримали оцінки високого та достатнього рівня,  а Л.В. Тарасюк  вже вкотре підтвердила  свій високий  професіоналізм, креативність, творчий підхід до навчання учнів 

 

                                                                                         Заступник директора з НВР

                                                                                                                          Т.В.Кваши

Переглядів: 1021 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz