П`ятниця, 19.04.2024, 18:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 26 » Позаурочний захід «Знавці бухгалтерського обліку»
07:15
Позаурочний захід «Знавці бухгалтерського обліку»

        Галахут Христина Ігорівна,  наймолодший за віком  та стажем роботи майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки учнів з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, діловод», також прийняла активну участь у місячнику методичної роботи МК «Обліковець, конторський службовець, діловод». З другокурсниками організувала та вдало провела відкритий позаурочний захід «Знавці бухгалтерського обліку», метою якого було поглиблення знань з предметів професійно-теоретичної підготовки, які створюють підґрунтя для якісного оволодіння професійно-практичними знаннями. До речі, Христина Ігорівна випускниця ліцею 2013р. і добре запам’ятала ті позаурочні заходи, які проводили її майстер в.н. Кутовенко А.В. та викладач і класний керівник Шупрудько Т.О., тому вже мала певний досвід.

        Які б переживання не бушували у молодого педагога в душі, проте зовні майстер була спокійна, тактовна та привітна, з приємною, ледь помітною, посмішкою.

   

  

     Один конкурс змінювався іншим, учасники все наполегливіше працювали та набирали бали.

    Велику зацікавленість учасників і вболівальників викликав конкурс «колесо фортуни», а вірніше, його незвичне проведення. Христина Ігорівна майстерно використала з Глобальної мережі Інтернет електронне колесо (фрагмент відомої гри «Поле чудес») та перенесла його на проекційну дошку. Учасники по черзі тиснули на символічну стрілку, що, після приведення  її в дію мишкою, вибирала номер, під яким було приховане запитання або певна кількість балів.

    Захід  «Знавці бухгалтерського обліку» непомітно підійшов до завершення. Журі підвело підсумки та визначили переможців, які отримали символічні призи – канцелярське приладдя, для використання у подальшому навчанні.

      Присутні на відкритому заході члени МК «Обліковець, конторський службовець, діловод» та старші колеги привітали Христину Ігорівну з вдалим дебютом, побажали творчої праці й професійного зростання в стінах рідного ліцею.

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 662 | Додав: serp_w | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz