Четвер, 28.03.2024, 19:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 1 » Попередження правопорушень серед учнів
07:58
Попередження правопорушень серед учнів

    Для успішної роботи їз попередження правопорушень серед учнів, в Казанківському ПАЛ створена система заходів, яка допомагає забезпечити належний рівень превентивного виховання молоді.

    В навчальному закладі напрацьований позитивний досвід спільної роботи педагогічного колективу та кримінальної міліції  Казанківського району  з «групою ризику»: індивідуальна робота працівників РВ УМВС Миколаївської області  з підлітками, сумісні рейди в гуртожитку, проведення засідань штабу профілактики правопорушень, зустрічі та проведення сумісних правовиховних заходів.

    Згідно річного плану з навчально – виховної роботи ліцею 27.03.2014 року на засідання юридичної вітальні за темою «Заходи примусового виховання і заклади соціальної реабілітації для неповнолітніх» були запрошені працівники прокуратури Казанківського району Булаєва І.Ю.( юрист І класу) та Іванов С.В.(молодший спеціаліст). Сергій Володимирович зупинився на питанні «Кримінальна відповідальність неповнолітніх». В своєму виступі він наголосив на те, хто поміщається до закладів соціальної реабілітації , а також на певних особливостях кримінальної та адміністративної відповідальності та відповідальності неповнолітніх.

 

     Про співучасть у злочині, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, стадії злочину, добровільну відмову від вчиненого злочину та відповідальність батьків за злочин дітей розповіла присутнім Ірина Юріївна, помічник прокурора. Вона навела багато прикладів із життя їх однолітків, які скоїли правопорушення, та разом з учнями обговорили життєві ситуації. По закінченню зустрічі, учні мали можливість надати запитання, які їх цікавлять, і отримати високопрофесійні відповіді.

    Засідання юридичної вітальні – це одна із форм роботи з учнівською молоддю, яка формує правові життєві компетенції. 





 

                                                                 Заступник директора з НВих.Р.  Сізоненко Н.О.





 

Переглядів: 955 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz