Четвер, 25.04.2024, 22:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 3 » Плідно проведені заняття з ліцеїстами у лікувальному закладі
10:34
Плідно проведені заняття з ліцеїстами у лікувальному закладі

Згідно навчальної програми з предмету «Захист Вітчизни», а  в групі  дівчат №167  спеціальності «Кухар» - це основи медичних знань, під керівництвом викладача  Коноваленко Н. М. були проведені заняття у лікувальному закладі – «Центральна районна лікарня».

 За сприяння в.о. головного лікаря  Момотенко  О. П. учні ліцею отримали багато корисної інформації про профілактику  інфекційних захворювань  та медичну допомогу, яка надається хворим у інфекційному відділенні районної лікарні (на даний момент хворим на кір), з якою ознайомив завідуючий відділенням  Соколов В. Ф.

 Надзвичайно цікавою  була розповідь лікаря-нарколога Апчела С. Я. про шкоду алкоголю та наркоманії в житті, особливо молодої людини.

Досвідчений лікар-гінеколог  Іванова  І. П. зупинилася на способах  профілактики  зараження гінекологічними захворюваннями ; розповіла про проблеми, які виникають при вагітності та виношуванні плоду  молодими матерями.

                                                   Описание: E:\Документы\САЙТ\2019\0204\22.jpg

Ліцеїсти  були глибоко здивовані побаченим, відвідавши  одну з кращих в області по оснащенню  лабораторію по дослідженню біоматеріалу  людини. З допомогою медперсоналу  учні практично навчилися визначати власну групу крові та її резус-фактор; вивчали склад своєї крові під мікроскопом; робили тести на захворюваність  гепатитом С.

Учні з великою зацікавленістю відвідали станцію переливання крові, де лікар доступно розповіла про процес забору крові у донора і наступну її обробку . Ліцеїсти розглядали центрифугу, в якій здійснюється центрифугування крові; плазму крові  в замороженому вигляді, яка зберігається  у спеціальних контейнерах  холодильників  при  t =  - 45°С.

Ліцеїсти ставили багато  запитань працівникам лікарні . Викладач і учні ліцею щиро вдячні медперсоналу ЦРЛ за гостинність та надану допомогу у проведенні навчальних занять.

                                                                                                                                            Викладач предмету «Захист Вітчизни» Коноваленко Н. М.  

             

Переглядів: 330 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz