Середа, 24.04.2024, 07:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 8 » Перший відкритий урок виробничого навчання у рамках місячника науково-методичної роботи МК «Тракторист-машиніст с.г. виробництва»
15:59
Перший відкритий урок виробничого навчання у рамках місячника науково-методичної роботи МК «Тракторист-машиніст с.г. виробництва»

 

       Відкритим уроком  виробничого навчання 03.11.2017р. розпочала місячник науково-методичної роботи методкомісії «Тракторист-машиніст с.г. виробництва» її  голова, досвідчений майстер другої категорії Пашкова Світлана Анатоліівна.

 

      Два місяці майстер працює з першокурсниками, а вже налаштувала юнаків на навчання, розвиток інтересу до оволодіння професією через мотивацію, заохочення, стимулювання пізнавальної професійно-практичної діяльності. Тому відпрацювання практичних умінь з теми «Рубання листового металу» для учнів було вкрай важливим особливо після того, як Косяков Богдан повідомив про те, що на полі немає можливості використати електроприлади для вилучення пошкоджених деталей, їх потрібно зрубувати зубилом та молотком.

       Під час вступного інструктажу Джигота Євген, Кагдін Олександр, Жильцов Максим, Лабюк Віталій, Опанович Денис завзято відповідали на всі запитання, даючи повні, правильні та аргументовані відповіді з наведенням життєвих прикладів, які спостерігали у діяльності своїх батьків. Доцільне застосування відеопрезентації та демонстрація Пашковою С.А. трудових прийомів забезпечили повне розуміння юнаками умов правильного виконання прийомів рубання листового заліза. 

 

 

      Після повторення правил техніки безпеки учні з великим ентузіазмом приступили до індивідуального виконання завдання.  Не у всіх учнів все відразу вдавалося, але єдність дій учнів і майстра виробничого навчання у формуванні взаємопідтримки, координації рухів, точності й швидкості виконання практичних вправ здійснили гарну справу. Це потрібно було бачити як Коваль Михайло спритно  продемонстрував робочу позу рубання металу Бойко Миколі  і стверджуючими кивками голови допоміг одногрупнику опанувати себе та справитися із завданням.

      Під час заключного інструктажу Пашкова С.А. проаналізувала роботу кожного учня, відзначила сумлінне ставлення багатьох учнів до оволодіння  професійно-практичними уміннями, вказала на допущені помилки та об’єктивно оцінила результати навчальних досягнень кожного. З 14учнів (перша підгрупа) четверо отримали оцінки високого рівня, сім – достатнього та троє – середнього. Результат уроку свідчить про педагогічну майстерність та прогресивний досвід майстра в.н. Пашкової С.А. з якісної  професійно-практичної підготовки майбутніх робітничих кадрів.

Методист Л.Г. Баранюк

 

 

Переглядів: 472 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz