Четвер, 18.04.2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Лютий » 4 » Педагоги ліцею зібралися на  методичні посиденьки
08:45
Педагоги ліцею зібралися на  методичні посиденьки

 

       В рамках місячника науково-методичної роботи методистом ліцею Баранюк Т.О. разом з практичним психологом Долженко І.Ф. та бібліотекарем ліцею Воляницькою Т.І. було якісно організовано і вдало проведено методичні посиденьки за темою «Педагогічна етика як важлива складова фахової майстерності викладача та майстра виробничого навчання».

        В ході заходу педагогічні працівники досягли якісно нового рівня у розумінні понять «педагогічна етика», «педагогічна культура», «педагогічний такт», підвищили власну професійну компетентність, окрім цього також було обговорено питання про професійні вимоги до особистості сучасного педагога.

 

    Психолог Долженко Ірина Федорівна провела ряд практичних вправ з педагогічними працівниками: «кольорові квіточки», «чарівний глечик», «заспокійливе дихання» для того, щоб викладачі та майстри виробничого навчання ніколи не дійшли до емоційного чи психологічного зриву, а завжди мали гарний настрій, позитивні емоції, могли швидко створити комфортний психологічний клімат для своїх учнів.

          Бібліотекар Воляницька Тетяна Іванівна приготувала яскраву та цікаву  презентацію, нагадала колегам про особливості іміджу педагога в освітньому просторі, поділилася новинками сучасної педагогічної літератури та роздала буклети з адресами електронних джерел, де можна почерпнути інформацію про педагогічну культуру, педагогічну етику та такт.

         По закінченню заходу методист Баранюк Тетяна Олександрівна ознайомила присутніх зі змістом  Кодексу етики українського вчителя, який було написано нацкомісіїю з питань захисту суспільної моралі разом з Інститутом інноваційних технологій при Міністерстві освіти і науки України.

            Учасники методичних посиденьок дійшли до спільного висновку, про те, що сьогодення ставить не тільки  нові вимоги до освіти загалом й кожного педагога зокрема, вимагаючи  від нього бути творчою особистістю, мати новаторські ідеї, постійно підвищувати свою професійну майстерність, і ще не менш важливо, щоб кожен сучасний педагогічний працівник мав витримку, педагогічний такт та завжди був авторитетом для своїх учнів.

Методист ліцею Т. БАРАНЮК

Переглядів: 444 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz