Середа, 24.04.2024, 20:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 26 » Ось і настала прощальна година
11:53
Ось і настала прощальна година

Ось і настала прощальна година

      Двадцять п’ятого травня 2016 року закінчили навчання учні  ІІІ курсу групи №159 захистом дипломних робіт з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, діловод». До захисту дипломної роботи учні готувалися ретельно, адже розуміли, що захист дипломної – показник рівня професійно-теоретичної та  професійно-практичної підготовки за три роки навчання, що дає право Державній екзаменаційній комісії визначити можливість присвоєння випускнику відповідної кваліфікації та видачі диплому.   Державна екзаменаційна комісія  у складі:

-          Пашкової А.М.. (завідуюча архівного сектору Казанківської райдержадміністрації) – голова комісії;

-          Баранюк Л.Г. методист Казанківського ПАЛ – член комісії;

-          Шупрудько Т.О. викладач  предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, діловод» – член комісії;

-          Дика О.М. викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» – член комісії;

-          Галахут К.І. майстер виробничого навчання –– член комісії.

        Виступи учнів були добре підготовлені, аргументувалися прикладами роботи з місць проходження виробничої практики та були забезпечені презентаціями.

      Члени Державної екзаменаційної комісії  відзначили високий рівень навчальних досягнень  Вербової діани та Вільк Влади;   достатній рівень – Кунцевич Вікторії, Пацкун Світлани, Познякової Олени, Хитрик Катерини, а також Пухова Максима, який покращив рівень навчальних досягнень у порівнянні з річною оцінкою.

       Загалом якісні знання з професійної підготовки професії «Діловод» продемонстрували 54% учнів групи.

       Член Державної екзаменаційної комісії Баранюк Л.Г.  привітала учнів із успішним захистом дипломних робіт, завершенням навчання у ліцеї та побажала успіхів у подальшому житті і трудовій діяльності.

       По закінченню державної кваліфікаційної атестації учні групи зібралися востаннє на урочисті збори присвячені їх випуску зі стін рідного ліцею.

         На урочисті збори були запрошені директор ліцею, відмінник освіти, заслужений працівник сільського господарства Володимир Григорович Дорошенко, викладачі, які здійснювали навчання протягом трьох років.

         Наказ про закінчення повного курсу навчання та успішного складання державної кваліфікаційної атестації за професією «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, діловод» оголосила заступник директора з НВих.Р Сізоненко Н.О..

       Директор ліцею В.Г.Дорошенко вручив випускникам грамоти за успішне навчання, активну життєву позицію та громадсько-корисну діяльність.

       До випускників з побажаннями звернулася класний керівник Шупрудько Т.О..

      «Ви вступаєте в нове життя. Нехай спогади про рідний ліцей світять вам навіть тоді, коли згасає віра в себе. Нехай ліцей залишиться для вас тим промінням любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не спотикнутися. Не забувайте, що здобули освіту для того, щоб розум і серце віддати людям. Сьогодні прощаючись з вами, я хочу, щоб ви пам’ятали: що ви принесете у світ, таким він і буде. Намагайтеся принести в нього    ЩАСТЯ – але знайте, це не гроші, не влада, це стан душі, шукати його треба в собі; ДОБРО – це вміння нести у світ свої прагнення і не нав’язувати нікому того, що не бажаєш сам; МУДРІСТЬ – це не вказівки комусь, яким треба бути, а здатність змінюватися самому. Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї  і нехай поруч з вами крокують також Віра, Надія і Любов».

 

Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 836 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz