Субота, 20.04.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 7 » Ми – майбутнє України
10:51
Ми – майбутнє України

«Ми – майбутнє України»

 - під таким заголовком пройшла відкрита виховна година з національно – патріотичного виховання в 157 групі, яку підготувала і провела класний керівник Тарановська Л.О. Протягом всього заходу Людмила Олегівна   формувала  в учнів почуття патріотизму,  любов до свого краю, народу та його історії,  формувала та розвивала  мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Вітчизни на прикладі подвигу героїв сьогодення,  виховувала  громадянські почуття, свідому соціальну  активність та відповідальність.

     На зустріч з учнями була запрошена волонтер  Баранюк Л.І., яка зупинилась на подіях в АТО, а також яка допомога надається воїнам від жителів району. Вона подякувала ліцеїстам за матеріальну та моральну підтримку тих, хот захищає цілісність нашої Батьківщини.

     Тривожною було розповідь та перегляд документального фільму про  наших земляків, які загинули, захищаючи аеродром на Донеччині.

…«Хай єднається захід і схід» Немає на світі кращого неба, ніж небо України! Подивімось на своє небо і думкою, як у тій чудовій пісні, полиньмо аж до Бога і гляньмо на зелено-блакитну Землю – і тоді відкриється нам на зелено-блакитному суцвітті планети край, що нагадує собою серце,- Україна! Ні! Як нема кращого неба, ніж небо України, так і немає кращої землі, ніж наша Україна! Об’єднаймося ж усі задля миру та спокою на рідній землі. Схід і Захід має бути разом.   Ми проти війни!»,- пролунали такі слова виступаючих учнів.

     «Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень- перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ми – майбутнє України. То ж поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими. своїми знаннями, працею, здобутками піднесімо її культуру, своїми досягненнями славімо її. Будьмо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України», - закликала класний керівник своїх вихованців.

                                                           Заступник директора з НВР Сізоненко Н.О.

Переглядів: 546 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz