Вівторок, 23.04.2024, 17:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Майстерно проведений відкритий урок
11:06
Майстерно проведений відкритий урок

Майстерно проведений відкритий урок

           З перших днів жовтня традиційно розпочався місячник методичної роботи членів МК «Обліковець, діловод». Спільними зусиллями випущені стінні газети, які відразу привернули увагу ліцеїстів та красномовно засвідчили про початок цікавої роботи педагогічних працівників й учнів.

       05.10.2015р. розпочався тиждень діловодів і голова методичної комісії, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Шупрудько Т.О., першою провела відкритий урок з предмету «Інформаційні технології у діловодстві» з теми «Растрові та векторні зображення, формати графічних файлів, графічні редактори».

         Через майстерно проведену актуалізацію раніше набутих міжпредметних знань та мотивацію навчальної діяльності, підвела учнів до усвідомлення поняття комп’ютерної графіки,  графічних редакторів та основних форматів графічних файлів, растрових та векторних зображень, їх переваг та недоліків. Здавалося, на перший погляд, матеріал сухий, важкий для сприйняття, проте таке враження розвіялося від різнопланової, комплексної роботи викладача та учнів через вміле поєднання сучасних методів навчання на підґрунті інноваційних технологій навчання. Доречними і потрібними були захист учнівського проекту «Комп’ютерна графіка в сучасному житті», що супроводжувався відео презентацією, робота учнів за авторським посібником викладача Шупрудько Т.О. ,  інтерактивна вправа «Крісло автора».  

               Захист Позняковою А. навчально-пошукового проекту

          Інноваційний прийом – вправа «Крісло автора» - вже не раз використовувався викладачем, тому для учнів був звичною справою, а для присутніх колег був новим. Це говорить про те, що Тетяна Олександрівна працює творчо і не зупиняється на досягнутому. Також елемент інноваційної здоро’вязберігаючої технології – фізхвилинка – припав всім до душі.

        Закріплення опрацьованого матеріалу під час уроку, яке проведене шляхом виконання інтерактивних вправ «Мозаїка» та «Словничок», а також дебрифінг,   продемонстрували якість засвоєння учнями вивченого матеріалу.

         Понад 60% учнів групи №159 якісно засвоїли тему уроку, про що свідчать виставлені оцінки,  що є відображенням  продуктивної праці  учнів протягом уроку (зароблені бали викладачем фіксувалися у зведеній відомості, щоб учні бачили  результат своєї роботи).

       Майстерно проведений на високому науково-методичному рівні відкритий урок відповідає присвоєній вищій категорії викладача Т.О. Шупрудько.

 

Методист Баранюк Л.Г.

Переглядів: 805 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/13
Всього коментарів: 1
1 Татьяна Владимировна  
0
Молодчина! Как всегда все на высоком уровне.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz