Середа, 24.04.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Майстерне водіння автомобіля за правилами дорожнього руху – майбутній професійний успіх водія
08:02
Майстерне водіння автомобіля за правилами дорожнього руху – майбутній професійний успіх водія

Майстерне водіння автомобіля за правилами дорожнього руху –

майбутній професійний успіх водія

           Майстерне водіння автомобіля за правилами дорожнього руху – майбутній професійний успіх водія. Такою мотивацією до навчальної діяльності учнів розпочався 05.04.2016р. відкритий урок індивідуального навчання з теми «Рух автомобіля з різною швидкістю», який провів досвідчений майстер виробничого навчання з водіння автомобіля Тарановський І.І.. Учень ІІІ курсу Гериш Максим дуже прагне отримати посвідчення водія, а тому під час вступного інструктажу продемонстрував гарне володіння знаннями та практичними уміннями.

        Під час відпрацювання практичних завдань Максим був уважним та реагував на рекомендації майстра. В результаті юнак якісно навчився керувати автомобілем на різних швидкостях під час руху за допомогою перемикання КПП з низхідної до висхідної швидкості  автомобіля, що підтвердила отримана оцінка за урок - 9 балів.

     Цього дня майстер виробничого навчання з багаторічним стажем Чижов О.М. також провів відкритий урок у групі №156 ІІІ курсу з теми «Водіння з великою інтенсивністю руху». Олександр Миколайович вибрав тактику проблемного навчання або передбачення можливих ситуацій. Поставивши запитання про те, чи може заглухнути автомобіль під час руху у транспортному потоці та які причини такого явища, перевірив настільки учень володіє знаннями про будову та експлуатацію двигуна, орієнтується у важливості проведення щоденного технічного огляду, відповідального ставлення до виконання професійних обов’язків, а також цінування власного здоров’я і життя та учасників дорожньо-транспортного руху.

      Учень Безотєчєство Віталій, демонструючи практичні дії, детально та впевнено все коментував, проявляючи не тільки набуту, під час навчання в ліцеї, професійну компетентність, але й сформований світогляд небайдужого громадянина нашої держави.

       Проїхавши навчальним маршрутом по центральній вулиці селища Казанка, учень показав набуті уміння з майстерності водіння автомобіля в умовах інтенсивного руху. Як результат – отримав оцінку 10 балів.

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 636 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.4/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz