Субота, 20.04.2024, 07:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Грудень » 14 » Кулінарне дуель-шоу
09:53
Кулінарне дуель-шоу

 

      Виконуючи план роботи місячника МК «Кухар, кондитер», викладач професійно-теоретичної підготовки Мартинюк В.О. повноцінно та яскраво провела відкритий позаурочний захід «Кулінарне дуель-шоу» з учнями І-ІІІ курсів, які навчаються з даної професії. Віта Олександрівна змогла зацікавити учнів в участі у грі, запропонувавши форму проведення якої до цього часу ще ніхто не застосовував як пізнавально-розважальний захід.


 

        Попередньо проведене викладачем опитування серед учнів, з метою дослідження їх ставлення до навчання, поведінки у соціумі, бажання оволодіти професією, бурхливо обговорювалося під час бонусних запитань не тільки серед членів команд, але й серед вболівальників.

                        

       Доречно відмітити те, що суперництво між командами та їх вболівальниками не перетинало межу толерантності та доброзичливості.

       Важливим моментом у проведенні заходу є те, що у спілкуванні учні застосовували професійні знання та практичні уміння,  проявляючи швидкість, гнучкість та креативність мислення. Цьому сприяли виважено підібрані художнє оформлення приміщення, презентація, роздатковий матеріал та налаштування членів команд організатором і водночас ведучою шоу Вітою Олександрівною. Тому захід пройшов натхненно й весело, як одна мить, в цьому також заслуга і членів команд  дівчат та юнаків з різних груп, які об’єдналися та наполегливо йшли до перемоги.

        Бажану перемогу отримала команда дівчат у складі Готри Наталки, Стельмах Катерини , Білої  Ірини  на чолі з її капітаном Созіновою Катериною, які отримали чудові призи.

        Як наголосила Віта Олександрівна, знання потрібні завжди і всюди, незалежно чи то  хлопці, чи дівчата, незважаючи на  стать, адже гендерна рівність – запорука розвинутого суспільства, є важливою умовою й гарантією утвердження демократії в Україні та запорукою її європейської інтеграції.

Викладач  Л.Г.  Баранюк

Переглядів: 401 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz