Субота, 20.04.2024, 09:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 22 » Конкурс відкритих уроків впевнено крокує вперед
14:15
Конкурс відкритих уроків впевнено крокує вперед

Конкурс відкритих уроків впевнено крокує вперед

Відкритий урок з економіки на високому науково-методичному рівні провела молодий, але досвідчений викладач ліцею, спеціаліст вищої категорії Баранюк Тетяна Олександрівна 19.12.17 року в гр.№165 з теми: «Сутність, види, купівельна спроможність  грошей».

Викладач в котрий раз продемонструвала свою майстерність в застосуванні сучасних інноваційних технологій,  використавши інтерактивну дошку. Форма проведення уроку – урок-гра «Економічна експедиція». Крок за кроком, від станції до станції: «Історична», «Пізнавальна», «Економічна», «Патріотична», «Повчальна» викладач впевнено вела учнів до свідомого, успішного засвоєння нових знань.

Інтерактивні вправи змінювали одна одну: «Асоціації», «Перлина знань», «Знайди відповідність» та сприяли підвищенню інтересу до вивчення нової теми.

                     

 

Викладач професійно розвивала вміння працювати з новою інформацією, аналізувати, співставляти, узагальнювати, застосовувати щойно набуті знання в життєвих ситуаціях. Дуже доречно, Тетяна Олександрівна, застосувала відеофрагмент, поставивши перед його демонстрацією проблемне питання: «А чи чули ви інформацію про те, що уряд хоче все ж таки відмовитися від дрібної розмінної монети? Який вихід може бути з даної ситуації?».

Цінним було те, що педагог невимушено, не нав’язливо весь урок, від першої до останньої хвилини, спонукав учнів до творчого мислення.

З метою формування життєвої компетентності учнів, викладач вміло використала опереджуючі завдання учнів, які вони готували заздалегідь: прислів’я та приказки про гроші, коротку історію про народження гривні.

Гашевська Діана ознайомила присутніх із результатом своїх досліджень (її міні-проект): «Як навчитися заощаджувати кошти?» Ця інформація стала порадником щодо вміння заробляти гроші та розумно їх витрачати.

Викладач шляхом рефлексії перевірила на скільки учні засвоїли нову тему, підсумувала результат роботи учнів на уроці, що становив 70% якісного та 100% успішного засвоєння програмного матеріалу.

Домашнє завдання було не менш цікаве  - написати твір-роздум на тему: «Чи є щастя в грошах?».

Таким чином, Тетяна Олександрівна на уроці економіки показала, як впливає використання сучасних інноваційних педтехнологій на продуктивність та результативність навчання учнів.

 

Голова МК викладачів «Природничо-математичного циклу»

КоноваленкоН.М.

Переглядів: 640 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/14
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz