Четвер, 25.04.2024, 19:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 22 » Конкурс відкритих уроків продовжується
14:00
Конкурс відкритих уроків продовжується

 

              Досвідчений майстер виробничого навчання Чегодар Тетяна Анатоліївна провела на високому рівні відкритий урок виробничого навчання  у групі №167 ІІ курсу  з професії «Кондитер» з теми «Приготування  желе та прикрас з нього для оздоблення борошняних кондитерських виробів».

      Урок розпочався повідомленням теми, мети та завдань уроку, які були майстерно вмотивовані важливістю набуття практичних знань, умінь  про технологію якісного приготування желе та прикрас з нього для оздоблення кондитерських виробів. Тому вступний інструктаж майстер в.н. приурочила повторенню раніше набутих теоретичних знань та пригадуванню певного життєвого досвіду учнів через ряд послідовно вибудованих запитань, розгляд виробничих ситуацій.

       Не оминула Тетяна Анатоліївна й питань, які стосувалися раціональної організації робочого місця кондитера, дотримання інструкцій безпечного користування робочим інвентарем, економного використання сировини, доцільності застосування інгредієнтів. Також учні розглядали можливі помилки та шляхи їх усунення. Тому після вступного інструктажу учні впевнено приступили до індивідуального виконання завдань.

        Майстер виробничого навчання весь час слідкувала за роботою учнів, надавала консультації, спрямовувала діяльність окремих на самостійне виявлення помилок та можливості їх усунення. Все це сприяло вихованню в учнів впевненості, зацікавленості та самостійності у роботі. Як результат, під час заключного інструктажу учні самостійно аналізували результат своєї роботи, відверто говорили про свої помилки й способи їх усунення та відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень, здійснювали самооцінку.

         Під час заключного інструктажу та дебрифінгу учні висловили захоплення від своєї діяльності на уроці та подякували Тетяні Анатоліївні за гарно проведений урок професійно-практичної підготовки. В цьому полягає педагогічна компетентність майстра виробничого навчання.

                                                                                                                                    В.о. методиста Т.О. Баранюк

Переглядів: 577 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz