Четвер, 28.03.2024, 18:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Гідне продовження методичної роботи місячника МК «Обліковець, діловод»
13:36
Гідне продовження методичної роботи місячника МК «Обліковець, діловод»

Гідне продовження методичної роботи місячника

 МК «Обліковець, діловод»

 

     15.10.2015р. по закінченню уроків у кабінеті «Бухоблік» зібралися всі учні, які опановують професію «Обліковець, діловод», яких гостинно запросили учні ІІ курсу гр.№162 для участі в інтелектуально-розважальній грі  «Ми майбутні професіонали», який якісно організувала та провела досвідчений майстер виробничого навчання Ярошенко Анна Анатоліївна. Від самого початку і до кінця гри майстер мотивувала кожний вид діяльності учнів згідно конкурсних завдань, які проводилися, та наголошувала на важливості знань¸ умінь, навиків, що отримують в ліцеї:

Бо всім відомо без навчання,

Без знань, що мусиш ти набуть,

Не станеш у житті ніколи

Тим, ким з дитинства мрієш буть.

 

          За ходом інтелектуально-розважальної гри слідкувало компетентне  журі у складі  викладачів Дикої О.М., Шупрудько Т.О. та майстра виробничого навчання Галахут К.І., які об’єктивно оцінювали відповіді учасників гри, фіксували набрані бали, знімали штрафні бали, стежили за часом колективного обговорення завдань.

        Дві команди «Стандарт» та «Баланс» завзято змагалися  та з перемінним успіхом перемагали то в одному, то в іншому турі.

           Дві команди «Стандарт» та «Баланс» завзято змагалися  та з перемінним успіхом перемагали то в одному, то в іншому турі. Учні-учасники гри демонстрували знання та практичні уміння з професії  «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», проявляли певну дотепність та кмітливість.  Під час виконання практичних завдань обома командами, Анна Анатоліївна залучила до гри присутніх гостей, ставлячи цікаві запитання.

          Час гри добігав до кінця. Вболівальники підтримували свої команди і сподівалися на перемогу. Проте конкурс «Заморочки з бочки», під час якого учасникам пропонувалося по черзі витягувати назви кодів бухгалтерських рахунків і називати їх, розставив все на свої місця. 

У підсумку гри обидві команди набрали однакову кількість балів, а це свідчить про те, що майстер змогла активізувати прагнення учнів продемонструвати набуті знання та вміння з професії  «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», відповідальність за колективну справу,  вміння боротися до кінця.

         У підсумку гри обидві команди набрали однакову кількість балів, а це свідчить про те, що майстер змогла активізувати прагнення учнів продемонструвати набуті знання та вміння з професії  «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», відповідальність за колективну справу,  вміння боротися до кінця.

 

Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 514 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz