Четвер, 25.04.2024, 20:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Державна кваліфікаційна атестація з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, конторський (офісний) службовець»
08:29
Державна кваліфікаційна атестація з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, конторський (офісний) службовець»

Державна кваліфікаційна атестація з професії  «Обліковець з реєстрації бухгалтерських  даних, конторський (офісний) службовець»

         Державна кваліфікаційна атестація - це завершальний етап навчально-виробничого процесу, що здійснюється відповідно до Закону України «Про професійно-технічну освіту» та Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту.

      День 29 січня став завершальним етапом  у  навчанні для учнів групи №38 в стінах ліцею - відбувся захист дипломних робіт в присутності державної кваліфікаційної комісії.

      Всі учні, в міру своїх здібностей, виконали дипломні роботи та творчі завдання до них у вигляді схем, презентацій, різнорівневих тестів, словників професійних термінів під керівництвом  досвідченого викладача Дикої О.М..

        Голова державної кваліфікаційної комісії   начальник відділу бухгалтерського обліку та контролю філії Миколаївського обласного управління АТ «Ощадбанк» Трипольська Алла Анатоліївна відзначила високий рівень навчальних досягнень Корж Ганни, а також якісний рівень набутих практичних навиків Локтєвої Галини під час проходження виробничої практики.

    Достатній рівень професійної підготовки продемонстрували  Кривоніс Діана,   Поліщук Катерина, Фірчук Анастасія.  Загалом якісні знання з набутої професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських  даних, конторський (офісний) службовець»  продемонстрували понад 40% учнів групи. Всі учні групи успішно подолали останній рубіж навчання в ліцеї -  державну кваліфікаційну атестацію.

     Член атестаційної комісії методист ліцею Баранюк Л.Г. привітала учнів із успішним завершенням навчання у ліцеї, побажала успіхів у трудовій діяльності та особистому житті. 

 

                           Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 772 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.5/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz