Четвер, 25.04.2024, 13:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Адміністратор
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 23 » Цікавий та незвично проведений позаурочний захід
13:35
Цікавий та незвично проведений позаурочний захід

 

      Виконуючи план роботи методичного кабінету та методичної комісії «Кухар, кондитер», випускниця нашого ліцею, а нині молодий майстер виробничого навчання Солянік Альона Вікторівна продовжила гарну традицію своїх старших колег по методкомісії. Працюючи лише декілька місяців, але впевнено, в цікавій та незвичній формі провела   позаурочний захід-гру «Кулінарна академія» з учнями-першокурсниками своєї 169 групи.

     Дві команди учасників завзято змагалися у різних конкурсах, демонструючи і знання, і кмітливість, і сміливість. Конкурс «Кулінарний ерудит» проводився із застосуванням ІКТ. Присутні на заході учні мали можливість не лише почути відповідь учасників, але й побачити слайди презентації, відчути їх музичний супровід, а на екрані - вичерпну «академічну» відповідь.

      Незвичним для всіх присутніх та учасників гри видався й конкурс «чорний ящик». Кожна команда повинна відгадати той об’єкт, який знаходився всередині магічного ящика при умові, що члени команди будуть уважно слухати навідні питання, колективно обговорювати і давати правильну відповідь. Якщо із завданням не впораються, то всі члени команди з’їдали по часточці лимона, а за правильну відповідь на них чекала шоколадна плиточка.

      Під час конкурсів учні демонстрували не тільки знання, але й практичні уміння. Кожний учасник обирав «таємний» овоч, за три хвилини здійснював його первинну кулінарну обробку та відповідний вид нарізки. Слід відзначити, що всі учасники добре справилися з цим  завданням.

      А завершальним був конкурс «кулінарна фантазія», під час якого кожна команда колективно з однакових наборів фруктів та плодів створювала десертну страву. Цей конкурс і визначив переможців – команду «Апельсин».

      Захід непомітно добіг до кінця, всі присутні отримали задоволення, а майстер виробничого навчання - «бойове хрещення». Альона Вікторівна досягла поставленої мети, отримала перемогу над невпевненістю та довела, що є гідним продовжувачем справ членів МК «Кухар, кондитер».

Методист ліцею Л.Г.Баранюк

Переглядів: 504 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz