Четвер, 28.03.2024, 14:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 14 » Безсмертна спадщина Т.Г.Шевченка – одна з найбільших вершин людського генія
12:33
Безсмертна спадщина Т.Г.Шевченка – одна з найбільших вершин людського генія

Безсмертна спадщина Т.Г.Шевченка  – одна з найбільших вершин людського генія.

     Казанківський  ПАЛ тісно  співпрацює з центральною районною бібліотекою. Завідуюча ЦРБ Крюкова Л.В., бібліотекарі  Буднік О.П., Діджик Л.М., Пойда Л.М. є частими гостями у юних ліцеїстів, виступають перед молоддю з повідомленнями за різною тематикою на засіданнях клубу «Контакт».  А учні, в свою чергу, приймають активну участь у заходах,  які організовуються в районній бібліотеці. Таким став літературний квест, приурочений до 202 - ї річниці з дня народження Т.Г.Шевченка,  метою якого було  пройти по життєвим дорогам великого Кобзаря, ще раз усвідомити значимість його постаті для українського народу,  відкрити для себе щось нове в цій величній особистості. Адже ім’я Тараса Григоровича оповите невмирущою любов’ю і славою, безсмертна спадщина якого – одна з найбільших вершин людського генія.

Знайомство з виставками

      Першим завданням для присутніх було розділитися на команди та їх презентувати, з чим учасники справилися дуже справно. А потім кожна команда на своєму шляху робили свої зупинки: «Історична», «Статистична», «Поетична», «Мистецька» та «Пошукова». Отримавши маршрутні листи, в яких позначено назви зупинок, учасники команд виконували завдання, які так чи інакше пов’язані з іменем Т.Г.Шевченка.

  

         Окрім того, на кожній зупинці учні отримували ключові слова на пазлах, з яких потім після проходження останнього пункту,  повинні скласти вислів і презентувати його зміст.

      Всі команди швидко пройшли своїми маршрутами, а в складених висловах кожної команди можна було прочитати єдиний вислів Т.Г.Шевченка: «Історія мого життя є частиною історії моєї Батьківщини».

     В подальшому Л.В.Крюкова провела віртуальну подорож по місцях, пов’язаних з ім’ям видатного генія, пророка, найбільш цитованого і впізнаваного українського поета в світі Т.Г.Шевченка.

     По закінченню літературного квесту учні подякували його організаторам та отримали від них заохочувальні призи.

                                                     Заступник директора з НВР – Н.О.Сізоненко

Переглядів: 553 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz