П`ятниця, 29.03.2024, 13:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 522
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Адміністратор
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 7 » Березневе асорті
13:42
Березневе асорті

Березневе асорті

Дрожит в руке мимоза золотая,

 И календарь страницы отлистал…

Внимание, друзья! Мы начинаем

И открываем наш весенний бал!

       Таким ліричним вступом розпочався загальноліцейний святковий захід «Березневе асорті» до Дня 8 Березня, який відкрила заступник директора з НВих.Р Наталія Олексіївна Сізоненко.

      Далі юнаки вітали у віршованій формі кращу половину людства з прекрасним весняним святом, а в цей час глядачі мали можливість, слухаючи найкращі побажання, переглянути відеоролик «Дарите женщинам цветы».

     Нікого у залі не залишили байдужими сценки «Рада джентльменів» у виконанні Страдіна Олега, Ліщини Ігоря, Кучерини Єгора та «Обмін дружинами» у виконанні Пустового Олександра та Співака Олександра.

  

        Дуже потішили в цей день юнаки Літвінцев Володимир,  Кучерина Єгор та Страдін Олег музично-гумористичною сценкою «Говорила мама мне»…

         Говорять, що чоловіча дружба – найміцніша. Але наші дівчата вірять і в жіночу дружбу. Так яка ж вона повинна бути в їхньому розумінні. Про жіночу дружбу майстерно розповіли подруги Маргарита Бондаренко та  Інна Кобижча.

      Весна! Пора кохання.  Юнаки й чоловіки поспішають найкращими словами виразити свої почуття, освідчитися в коханні дівчатам та жінкам. Про це артистично продемонстрували Сергій  Гладир та Олексій Моржаков у сценці  «Освідчення пана Журдена» за п’єсою Ж.Б.Мольєра.

   

      Багато пісень,  віршів, гуморесок, які прозвучали в цей передсвятковий день, створили гарний настрій та викликали веселі посмішки, були присвячені всім дівчатам і жінкам ліцею, своїм матусям, бабусям, сестричкам, а подарували це свято учні, яких підготували викладач зарубіжної літератури, спеціаліст вищої категорії Сізоненко Наталія Олексіївна разом з музичним керівником Володимиром Івановичем Галкіним.

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 557 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz