19 лютого 2015 року викладач предметів професійно - теоретичної підготовки з професії «Кухар» Мартинюк В.О. провела навчально-розважальну гру «Лабіринт кулінарії».
Учасниками цього заходу стали учні 2 та 3 курсу, які здобувають професію &l
... Читати далі »
Головне в мистецтві приготування їжі знайти «золоту середину», тобто знайти правильне поєднання продуктів, приправ і способів приготування під таким девізом
18 лютого 2015 року проведено відкритий урок виробничого навчання на тему : «Приготування страв з котлетної маси: січеники з начинкою, биточки». Урок проводила майстер виробничого навчання Чегодар Т.А. з групою №158 2 курс професія «Кухар». Слід відзначити підготовленість лабораторії, робочих місць , забезпечення учнів інстукційно - технологічними картками, необхідними інструментами, обладнанням, сировиною, відповідність зовнішнього вигляду
... Читати далі »
17 лютого 2015 року проведено Внутрішньоліцейний конкурс фахової майстерності серед учнів з професії «Муляр».
Конкурс проводився у два етапи:
- перший етап - виконання теоретичного завдання у вигляді тестів з предметів професійно-теоретичної підготовки « Технологія кам’яних робіт», «Матеріалознавство», «Будівельне 
... Читати далі »
«Життя прожити – не поле перейти!», - під таким заголовком провела годину спілкування у 154 групі класний керівник Мартинюк В.О.
«Життя…Воно прекрасне. І творить його людина. Але життя прожити – не поле перейти. Щасливий той, хто лічить зорі в небі. Щасливий тому, що має свою зорю, яка світить йому все життя…&
... Читати далі »
Живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми.
12.02.2015р. класний керівник гр. 160 Федоренко С.М. провів відкриту виховну годину «Афганістан болить в душі моїй…», на яку були запрошені учасники бойових дій в Афганістані: Коптєв А.М. – голова районної організації воїнів – афганців, Козлов О.М., Бєдов Н.І. Малихін С.О., адже вони є самий живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми. Присутні на цьому заході зібралися, щоб вшанувати пам’ять тих, хто поліг на афганській війні, вшанувати пам’ять
... Читати далі »
Щороку, перед відправленням учнів-випускників на переддипломну виробничу практику, в ліцеї проводиться конкурс фахової майстерності з професій з метою виявлення та розвитку обдарованих учнів, підвищення професійної майстерності та розвитку творчих здібностей учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників. Цього року першими розпочали змагатися учні гр.№154 з професії «Кухар», яких завчасно ознайомили з порядком та умовами проведення конкурсу
Учні ліцею прийняли участь у районному заході «Пам’яті вірні», з нагоди 26 – річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.
Екскурсія до районного історичного музею. Директор музею Н.Д.Маслова розповідає ліцеїстам про земляків, учасників бойових дій на території
... Читати далі »
Перший тиждень місячника методичної роботи МК розпочала молодий спеціаліст, викладач предмету «Технологія приготування їжі» Мартинюк Віта Олександрівна, яка до того перший рік є головою методичної комісії «Кухар». Відкритий урок з теми: «Будова, хімічний склад яйця. Яєчні продукти» якісно проведений у групі №161 І курсу. До уроку викладач ретельно готувалася, неодноразово консультуючись з методистом щодо його комплексно-методичного забезпечення, яке було насиченим, доречним та сприяло продуктивній праці учнів на протязі уроку.
Мотивація навчальної діяльності, яку влучно здійснила викладач, опереджуючі з
... Читати далі »
Традиційним виконанням річного плану роботи ліцею, методичного кабінету та методичної комісії «Кухар» є початок з 02.02.2015р. місячника методичної роботи членів МК. Робота з підготовки до місячника розпочалася завчасно відповідно до наказу по ліцею №7 від 12.01.2015р.. Вже другого лютого коридор другого поверху замайорів новими стінними газетами з кулінарною тематикою, які привернули увагу учнів та педагогічних працівників цікавою інформацію, фотознімками, малюнками, кросвордами, ребусами, головоломками та гумористичним матеріалом.